Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Bot Do Farmy

TeddyBoys95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem w SRO ale bez botow i skonczylo sie na tym ze mastery/skille byly na zenujacym poziomie. Chcem sobie wyfarmic postac ale kompletnie nie wiem jak mam sie do tego zabrac , wiem ze trzeba robic dlvl wiec potrzebny kler i co jeszcze? Moze ktos mi napisac jak sie farmi postac? ii jakie boty beda mi do tego potrzebne. Bardzo prosze tez o linki .pzdr

Opublikowano

z tańszych: phbot 4$ 4 tyg

z droższych: sbot, mbot (tam rejestracja closed to inna bajka z kupnem jest :D)

z darmowych: ibot

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ph bota odradzam, to jest jedno wilkie gówno....

Kup sobie konto do Sbota za 100 a potem wynajmuj 2 slota za 20 miesięcznie i CI sie zwróci.

Chyba ze nie mesz kesza lub nie bedziesz grał przez dłuzszy czas to iBot Ci zostaje :)

Opublikowano

zależny od seta :) puść go na moby o 3-4lv niższe

a tak przy okazji

co się dzieje z isro?? przychodzę do haty o 18, z myślą ze sobie popatrzę jak ładnie bocik chodzi :D a tu nie śmiga 0o WTF?

Opublikowano

@up

bo jest GIGA inspa

@top

warlock na ibocie słaboooooo ciągnie :s na phbocie też średnio :s Lepiej już zrób wizarda a potem reskill na warlocka.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Właśnie... kup postać 101+ za te 100zł i nawet na ibocie będzie śmigała.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

nie loguje mi postaci wgl gdzie tu postac zalogowac???? trzeba najpierw wl bota czy SRO? czy co trzeba robic? tylko bota wł? czy razem sro i bota??????????????

Opublikowano

mam poradnik czytam robie patrze i nie dziala.

Niech mi ktos to napisze inaczej bo ja kurwa mecze sie 3h ;/

Najpierw co trzeba wł ? SRo czy bota?

Opublikowano

iBota , nawet mi serwara nie wykrywa ;/ wpusje pasy i serwa do wyboru nie ma

MOze ktos mi pomoc???

tam pisze Old clientless version , to pewnie jest stara wersja bota

Moze inaczej. Najpierw wlaczamy sro logujemy sie na postac a potem ustawiamy bota??

czy wl bota logujemy postac na bocie i wl sro???

Opublikowano

teraz bot ci moze nei dzialac, a jak dziala

bota wlacz pierwszego, sro sie samo wlaczy, ustaw sciezke do sro_client.exe i ustaw to dobrze ;)

Sa poradniki na forum, albo wujek google nie klamie ;>

Opublikowano

no to czyli dobrze mowilem ze to stara wersja bota i dlatego nie dziala,

zobaczcie jest tak jak w poradniuku i serwera do wyboru nie ma WTF!

http://img824.imageshack.us/i/botm.jpg/

moglby ktos napisac tutaj jak sie zalogowac na iBota? bo to naprawde przechodzi ludzie pojecie robie tak jak w tutku a nie dziala;/ tam gdzie jest miejsce do passow to wpisuje i nie ma jak wybrac serwer;/ prosil bym o screna

Opublikowano

Twórca bota napisał na swoim blogu:

"Hi all,

First, I apologize for not releasing an iBot update for this week. It is because Silkroad has implemented the anti-bot that causes disconnection when you login using iBot. I need some time to look it up and find a way to work around on it. But I will try my best to released a new iBot next week, this upcoming server inspection (May 10, 2011). For now, play legit using normal client and have fun ^^.

Second, there has been some rumors spreading around that joymax will have rollback because of security issues and account verification problems. Having this in mind theres no point updating iBot if they did rollback the servers.

Hopefully, this will clear things up on why I didn't released an update on iBot.

Thank you"

Więc widzisz, że nie da rady

wiz_taxer.png
Opublikowano

Trzeba czekać na nową wersje, do tego autor jest przekonany ze zostanie wykonany rollback za tydzień, więc nie ma sensu updatować Ibota.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...