Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ja i mój kuzyn gramy w Minecraft wersja 1.5_01 ,kuzyn założył serwer na Hamachi wszystko jest OK ale kiedy wbijam na serwer i chce sobie pograć to za chwile wyskakuje mi komunikat " Connection Lost Iternal exception: java.net.SocketTimeoutException:Read Time out " wtedy rozłącza mnie z serwera , kolejny problem to kiedy pisze na czacie to wszystko co napisałem ukazuje się po 1minucie albo i więcej ;/ nie wiem czy to wina serwerów , multiplayera czy jeszcze czegoś innego ;/ Dopisze też że mapka ładuje mi sie bardzo wolno a czasem wogóle chodzi tu o to że Kuzyn stoi na koncu mapki a mi jej jeszcze nie zrenderowało;/

Bardzo prosimy o wasza pomoc i napisaniu co mamy po kolei zrobić ..... albo jak możemy inaczej pograć nie mając z tym problemów (nie przez minecraft.net) Chcemy grać tylko we dwóch i robić swoje budowle....

Narazie nie wiemy jak sobie z tym poradzić ;/ Prosimy o szybką pomoc ! ;/

Dodam że Kuzyn posiada internet 2mb/s (Gramy tylko w 2 więc chyba to dość dobra prędkość)

Mój laptop o parametrach:

3GB Ram

2x rdzeń po 2.14Ghz

2mb internet.

Dziękujemy Kubutu&Kystan.

:)