Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelaninka Jakas, Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam gry, aby pograc sobie ze znajomym chodzi o strzelaninkę, aby dalo się grac 1on1, zajebista grafika, i chyba tyle =D a !!! i za darmo aby dalo sie w to grac :)

Pozdrawiam prosze bardzo was o pomoc

Opublikowano

Project Blackout jako jedna z jedynych gier FPP mnie wciągnęła. Polecam.

Opublikowano

to jezeli o grafe chodzi to WarRock ,ale ma dziwny system jeżeli chodzi o łącze internetowe... słaby internet na tej grze wymięka :/

hersygna.png
Opublikowano

to jezeli o grafe chodzi to WarRock ,ale ma dziwny system jeżeli chodzi o łącze internetowe... słaby internet na tej grze wymięka :/

Od łącza 2MB możesz komfortowo grać. A taka szybkość jest obecnie co by nie mówić standardem.

Pewnie masz słabą grafę i dlatego tak masz.. W tym przypadku nawet internet 100MB ci nie pomoże.

Bez dobrej karty nie wyciągniesz sporo FPSów.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@ Up jesli wy myslicie ze war rock ma dobra grafike to ja ide skoczyc z mostu bo ma dobra moze na rok <2000. Widze ze nie wiecie co to dobra grafika.

@Od łącza 2MB możesz komfortowo grać. A taka szybkość jest obecnie co by nie mówić standardem.

Pewnie masz słabą grafę i dlatego tak masz.. W tym przypadku nawet internet 100MB ci nie pomoże.

Bez dobrej karty nie wyciągniesz sporo FPSów.

Zeby dzisiaj gpu nie uciagnela warrocka to musialby byc komputer mojego dziadka.

no za darmo mozna pograc w kazda gre jakby nie mowiac ^^

wakow9.png
Opublikowano

Nie ma powalającej ale CS / Crossfire / Blackout też takiej nie ma a jakoś są to bdb FPSy.

Tutaj liczy się grywalność, a nie tylko grafika.. Jeśli uważasz inaczej i uważasz się za fana FPSów to wybacz, ale nim nie jesteś.

Gra musi sprawiać przyjemność, a to nie musi iść w parze z dużymi wymaganiami sprzętowymi.

@UP..

Nawet nie wiesz ile jeszcze takich staroci jest w obiegu.

Sklepy faszerują nas zintegrowanymi podzespołami, a właśnie tam lwia część osób kupuje swój pierwszy komputer,

to może być z tym lekki problem nie uważasz?

@2x DOWN:

Mówisz, że CS ma zero grywalności. No więc zastanówmy się co ma.

Nie oszałamiającą grafikę w porównaniu z nowszymi tytułami.

To co kochasz to jest właśnie grywalność i prostota gry.

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

juz mam gre ktora mi sprawia przyjemnosc - cs, ale chce sie oderwac na chwile i pograc w cos zajebistego z kolego gdzie mozna poplejac 1v1

Opublikowano

Nie ma powalającej ale CS / Crossfire / Blackout też takiej nie ma a jakoś są to bdb FPSy.

Tutaj liczy się grywalność, a nie tylko grafika.. Jeśli uważasz inaczej i uważasz się za fana FPSów to wybacz, ale nim nie jesteś.

Gra musi sprawiać przyjemność, a to nie musi iść w parze z dużymi wymaganiami sprzętowymi.

@UP..

Nawet nie wiesz ile jeszcze takich staroci jest w obiegu.

Sklepy faszerują nas zintegrowanymi podzespołami, a właśnie tam lwia część osób kupuje swój pierwszy komputer,

to może być z tym lekki problem nie uważasz?

Uwazam sie za boga fpsow . Od 4 lat gram w lidze od cod 2 do black opsa . Przedtem gralem w csa i teraz wracam do csa az sezon konsolowy sie zakonczyl . Nastepny ladder dopiero za miesiac .

Grywalnosc ? Mowisz o csie ze napierdalasz hedy non stop bo dla mnie to zero grywalnosci lecz ta gra ma cos dlaczego ja kocham ale to moze byc grywalnosc lecz pod inna odslona lecz jesli popatrzysz na coda 4 on ma super grafike lecz utrzymana w klimacie "kwadracianym" i grywlanosc jest niesamowita.

A i jeszcze na swoim kompie z zintegrowana karta grafy uciagam crysis 2 ^^ .

wakow9.png