Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

GOR jest jak już wszyscy wiemy 3 królestwem w 4story(niedostępnym dla graczy)więc niektórzy zadają na wielu forach pytanie Kiedy wyjdzie GOR na PLu?

Jedno jest pewne na polski selwerze GOR tak szybko nie wyjdzie ponieważ zmieniłobyto całą grę.

Jedynie możemy grać na EG w GOR ( link na pobranie www.4Story.vn).EG nie oddaje istoty GOR ,ponieważ możemy grać tylko na 1 mapie(mam na myśli coś w rodzaju yesode).

Twórcy gry w końcu muszą zrobić pełen GOR(i tak już od zrobienia GOR odwlekają) nie będą mieli wyboru.

Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.

Kiedy wyjdzie GOR?

Pełna wersja GOR wyjdzie mniej więcej za 2-4 lata w tedy twórcy gry nie będą mogli wprowadzić żadny zmian( chyba ,że dodać TD odjąć TD zmienić nazwe TD i rzeczy tego typu).Jeszcze zrobią 2 mapy Valorianów i

Derion i zabiorą sięza GOR.

Czy GOR będzie dostępny na PLu?

Na 10% w pełnej wersji NIE ale zamki tereny,wojenne z GOR na 90% będą dostępne za 2-4lata.

Jedyne co może powstrzymać twórów gry od stworzenia GOR to brak graczy.Lecz przecierz GOR jest już powolutku tworzony (na EG ).

A to pierwszy efekt pracy: (mapa na tkórej na EG można grać!)

post-305392-0-43288800-1304416025_thumb.jpg

Opublikowano

Koles teraz pewnie myślisz ale ja cwany ale jednak tak nie jest.

Z PLa mam info (mapa świata 4story) jak widać brakuje 2 krain to zajmie dużo czasu robienie tego(nowy patch)ok 0,5-1rok.

Z EG zobaczyłem ,że 9lvli zmienia całą grę i prawda jest taka ,że nie wiadomo jakiego GORa mamy się spodziewać czy handlowego czy królestwa bo jak handlowego to tylko zmieni 4story a z GOR nici.

To oczywiste ,że możliwości rozwoju 4story się spończą(no już się kończą) i zostaje nam GOR.GOR to masa roboty jakieś 8-11 map(co zajmie 1,5-2lata)

Mam nadzieję ,że wytłumaczyłem ci to.

PS: Łyso ci?!xD

Opublikowano

I tu się mylisz kolego ;p 2-4lata?

path wyjdzie i to mysle ze po wakacjach albo w trakcie ich w nowym pathu jest juz GOR

wiec GOR mozemy zobaczyc tez na GLObalu :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

po 1 nie masz pewnie pozwolenie na kopiowanie ... wiec wypad ;] all skopiowane od Tom06 założę się ,,, a po 2 najo kajdy są w sród nas *-* :D aha i jeszcze GoR już testują bo pisało na stronce 4s PL w tym '' załączniku z face booka'' coś że na niemieckim ? lub szoguńskim 4s testują patch z gor ale nie jestem pewien ...

Edytowane przez skajlans96
35isi2p.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...