Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silnik Plemion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was prośbę użyktownicy mpc forum a mianowicie chodzi o to ,że miał wystartować mój serwer nie bede podawać nazwy jest pare tematów o nim .A wiec zrobiłem format komputera (przed formatem wszystko dzialalo)

Wlaczam tak jak zawsze serwer (hamachi jest wlaczone itp) i poprostu gdy wpisuje localhost w przeglądarkę to wyskakuje błąd strony nie wiem dlaczego , co spowodowało te błędy możliwe ,że to przez jakiś program.Z góry dzięki za szybką odpowiedz!

1409sex.png

Specjalista
Opublikowano

format, czyli pozbyłeś się zbędnych programów, ale niektóre mogłby być potrzebne.

Możliwości

Xampp_setup

Mogłeś źle wyłączyć grę, ale to pokazuje w którymś cmd gdzie jest błąd i wpiszesz rebot i chyba powinno zadziałać.

Albo, musisz od nowa wypakować i uruchomić grę :)

Opublikowano

Od nowa instalujesz po prostu,po formacie utraciłeś (chyba) wszystkie dane,w zależności od tego czy formatowałeś cały dysk, albo określoną partycję.

Xampp_setup musi pomóc,ew. apache się wykłada,nic więcej nie może zakłócić wyświetlaniu się strony,oczywiście mamy mysql i dslan jeszcze,ale to akurat do włączenia serwera nie jest potrzebne,bo jak mysql nie działa to ukazuje się komunikat "Es konnte Verbindung..", a dslan jest od tego by szło poprawnie budować (czas).

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Kujonek i eXu czy jakieś programy mogą sprawić ,że nie będe mógł wejść na serwa np Avast?

-Antywirus

Czekam na pilną odp.

1409sex.png

Specjalista
Opublikowano

Tak, miałem tam przed formatem kompa ;d

Naściągałem syfu różnego i wg nie mogłem wejść na stronkę

To jest ukryta treść, proszę

.

Myślę że nie koniecznie musi być to program, lecz po prostu wirus.

Albo masz tak że odpalasz program i Ci się ta zapora przed wejściem na strony anty wirusowe włancza.

Może pogrzeb w procesach, jeśli jest robiony przez jakiegoś Świeżaka wirusek to możesz go wyłączyć ;]

Opublikowano

Spróbuje to usunac z kompa avasta i z powrotem zainstaluje jak nie bedzie efektu.

1409sex.png

Opublikowano

Wszystko co wymieniacie to shit...Wystarczy pobrać Dr.Web RecureIt i robić od czasu do czasu skan i macie czyściutki komputer

Opublikowano

Dzięki wszystkim ! Nic nie pomoglo lecz gdy dalem avasta i serwer na inne dyski zaczelo dzialac !

1409sex.png