Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Ca I Komp

Amerykaniczyk23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Gdy Gram w ca 2 rundy wyłancza mi się komp pomocy a komp jest bardzo dobry ma 3 gb ramu bardzo dobrą karte graficzną i mi nie laguje ca a ni inne gry pomocy

Opublikowano

Przeinstaluj grę ^^

" komp jest bardzo dobry ma 3 gb ramu bardzo dobrą karte graficzną i mi nie laguje ca a ni inne gry pomocy "

Może to nie chodzi o parametry kompa ..

Może masz coś zrąbanego ..

Za każdym razem staje Ci na 2 rundzie ?

beznazwy1kopiac.png

|Nob|Random|Hejter|

Opublikowano

Moge zamknąc twój temat, jeśli notorycznie popełniasz błędy językowe.

Grasz na hackach? Wyłącz antywira i firewalla. Jakiś błąd wyskakuje? Podaj parametry kompa, bo dla mnie karta graficzna 256 mb też jest 'dobra'.

@edit

Nie, bo zamykam tematy wyjaśnione i do spamu. Nie dubbluj postów. Na pocieszenie dostałeś raporta ;x

Opublikowano

Człowieku ..

W tym wieku to nie powinieneś takich błędów popełniać.

Wpisz w google Everest Home Edition 2.20, pobierz i zainstaluj.

I wpisz Twoje parametry w tym temacie.

Jeszcze możesz przeskanować system, i formata zrobić.

Opublikowano

Ilości ramu jest około 4gb karta graficzna ati radeon nie pamiętam jaki ale jest bardzo dobry net neostrada 2mb płyta główna Gigabyte z roku 2009 ale komp był za 3tysie i wcześniej tak nie robiło mi

Gość Lenart
Opublikowano

Wiesz, ja na Quake z 1996 r też gram na maksymalnych.

Jeżeli do 24 nie podasz parametrów to zamykam.

Zav chillout ... on serio nie wie o co biega... chłopakowi trzeba pomóc a nie go odstraszać od forum... nie rób tego co robi Administracja ...

Wiesz CA jest specyficznie dziwną grą... u niektórych działa normalnie, a u innych nie u mnie np. co rundę wyłączają się wszystkie przyciski i nic z tym nie mogę zrobić pomimo tego iż będę informatykiem z zawodu ...

Więc to może wcale nie być wina sprzętu skoro mówisz że każda gra Ci śmiga ;)

@btw.

2222 post w samym CA ;)

Opublikowano

No sory, ale do tej pory na wujków cheata nie wynaleziono :<.

Poproś go o pomoc i wytłumacz, że to nie twoja wina etc.

@Lenart.

Ale uzyskał tyle wskazówek, że chyba nie trudno na to wpaśc?

Opublikowano

Powiem ci jedno zamknij ten temat 11 lat ty zapomnij o grach jak ja z takimi lapsami gram później w grze i wyzywają mnie to jak bym zajebał ci sztangę to byś fiknął o 360 stopni

Warn za spam

///Zavetti

Opublikowano

Przeskanuj kompa mozliwe ze masz wirusa, zdefragmentuj dysk i usun niepotrzebne skroty z pulpitu tez przyspiesza komp. Rowniez wylacz takie programy jak Gadu Gadu wszystko co uzywa lacza internetowego. Mielem ten sam problem kiedys komp normlanie chodzil ale jak zalaczylem CA to sie wylaczal poprostu trzeba wymienisc na procku paste termo-przewodzaca i bedzie git ale sprobuj tylko w ostatecznosci ;D

-Ushio.png
Opublikowano

Moim zdaniem czeba po pierwsze rozebrać kompa i go wytrzyścić jak tak przynajmiej miałem ledwo się wentylator na od procesora obracał i się wentylatorek ma karcie graficznej spalił moim zdaniem to po pierwsze czeba zrobić a dopiero puzniej szukać dalej

nowyfolder6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...