Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa spore problemy.

Otóż,

Gdy jestem na byle jakiej mapie, powiedzmy m1 i zejdę z konia to mam taki lekki lag i po chwili zszedłem z niego i koń stoi obok, ale bardziej martwi mnie ten lag, bo nie mogę expić ani zarabiać przez to, bo jak schodzę włączyć skilla to oczywiście następuje lag.

Drugi problem to przy ładowaniu pasku, ale to już do każdego serwera, nie tylko Tiveria. Kiedy ładuje mi się pasek logowania do gry, to mam brak odpowiedzi i pasek nie idzie, a jak poczekam ok. 2 min, to jestem w świecie gry, ale nie widziałem żeby pasek leciał.

Także czekam na rozwiązanie tych problemów.

Opublikowano

Masz w miarę szybkiego kompa ?

Często jest problemem:

a)Słaby komp

b)Słaby dedyk

Reinstall nie za wiele tu da, lecz można zawsze spróbować :)

Opublikowano

No sorry koledzy ale bardzo się mylicie.

Reinstall sam już próbowałem,na tyle mądry jestem. Wina słabego kompa, oj niee. Tutaj zaznaczę że mam bardzo dobrego, nawet lepszego od bardzo dobrego. :D

Więc to na pewno nie wina komputera, hmm. wina dedyka ? Też raczej nie, bo grałem na innym kompie i tego nie miałem, więc raczej czekam na sensowne wypowiedzi.

Opublikowano

Problem może leżeć na tym, że masz słabe łącze lub i też zawirusowanego kompa. Spróbuj wejść o 23:00 na CH4 i sprawdź czy tak się dzieje.

Opublikowano

Kompa zawirusowanego nie mam, bo mam antywirusa nortona 2011, więc co godzinę sam automatycznie robi skan, więc odpada.

Słabe łącze, no mam 1 mb, ale wytłumacz mi że na tym samym łączu tylko że na innym kompie tego nie mam..

Weteran
Opublikowano

Lagi czasem powoduje mała ilość pamięci na dysku, gdzie masz zainstalowanego metina. Może przenieś na inny dysk lub tamten znacznie oczyść. Pozdro

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

@Piotrek

Słyszałem o tym już dawno, że mieli kilka ataków. Ale na drugim kompie teraz nie mam tego, a na tym co mam problem, dalej go mam.

Opublikowano

G00D, wejdź o późnej godzinie, i sprawdź czy Ci się tak dzieje na tym CH na którym gra mało graczy. Największym podejrzeniem są lagi.

Opublikowano

@Ceyz

Już tak próbowałem dawno, też myślałem że to lagi, ale tylko w tych momentach tak mam,ogółem nie mam lagów, ale i tak sprawdzałem nocą i dupa.

Dalej nie działa. Czekam na dalej. Jeśli do jutra nie pomoże nikt, to proszę modka o zamknięcie.

Opublikowano

A czy dzieje sie to tylko na tiveri czy na kazdym serwie? Jak tylko na tverii, pobierz ich clienta moze na nim bedzie dzialac. Zobacz tez na kamer modzie

;)

Opublikowano

@Upsik

Ja ciągle gram na ich kliencie, na kamerze to samo. Mam najnowsze aktualizacje i nie wiem czemu tak jest, a expić się nie da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...