Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bajki] Czy Oglądacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w wieku w którym powinno wyrosnąć się z bajek ale ja je po prostu lubie :) Oglądam tylko te stare fajne Gumisie , Smerfy , Kaczor Donald , Pszczółka maja , Myszka Miki .

Czy ktoś z was lubi też pooglądać sobie bajki ? Wiem dziwny jestem ale LUBIE BAJKI ! :D

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli anime zalicza się do bajek, to tak :D

Nie chodziło mi o to bo anime to nowsza wersja i bardziej dla młodziezy i starszych a ja lubie bajki dla dzieci :D

Opublikowano

Nie mów, że jesteś dziwny.. bo nim nie jesteś!

Jesteś po prostu inny, ja czasami oglądam jak mam czas, i polską TV to wtedy zależy co leci na "Jedynce" :D

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Bajek nie oglądam już od dobrych 4/ 5 lat. No chyba, że Anime oraz filmy kinowe- wtedy tak ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Hm. Często u kolegi lecą, no to na pewno cos usłysze/obejrze.

Czyli tak. Ale nie trawie zbytnio tego gatunku. Gumowy humor.

Opublikowano

ja mam 3 letniego kuzyna, ostatnio jak jestm u niego to się nim opiekuje żeby ciocia i wujek mogli gdzieś wyjść czy coś więc oglądam bajki, mam 15 lat i teraz zdałem sobie sprawe że te bajki są śmieszne, a nigdy mnie nie śmieszyły :D

ps. Jakubie zrób mi loda xD

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

ja mam 3 letniego kuzyna, ostatnio jak jestm u niego to się nim opiekuje żeby ciocia i wujek mogli gdzieś wyjść czy coś więc oglądam bajki, mam 15 lat i teraz zdałem sobie sprawe że te bajki są śmieszne, a nigdy mnie nie śmieszyły :D

ps. Jakubie zrób mi loda xD

Ja podobnie robie :D mam 2 letniego bratanka . A jakubie zrób mi loda jest z tabalugi ?

Opublikowano

Ja ostatnio na HBO lige sprawiedliwych oglądałem :)

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Wyrosłem z oglądania bajek ale jak by nic ciekawego nie było w TV to chętnie obejrzał bym jakąś starą bajkę z dzieciństwa np królika baksa, kaczora dafiego lub toma i jerrego

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Ja ogladam cartoon network i disney channel, ale tylko dla fineasza i ferba :D

2x up

Myslisz ze jesli masz 15 lat, i nie ogladasz bajek, to jestes zajebisty i w ogole dorosly?

Nie wiem, masz zanizone ego'?

Chcesz sie dowartosciowac?

logo_black3.png

Opublikowano

Ja głównie anime oglądam ale zdarza mi się obejrzeć czasami bajki i nie wstydzę się tego :) .

-=MacieQ=- to ty dorośnij.Nieoglądanie bajek nie oznacza wcale dorosłości.

qsHVsoT.png

Opublikowano

A i zapomniałem nieraz sobie włączam władcy much, kapitan bomba

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...