Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupilem gre poprzez paypal za 15 euro i doznałem szoku bo wpisałem kod itp i pisze ze kod jest nieprawdiłowy lub został użyty więc co jest ?

Jakąs reklamacia czy dupa total efect ?

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano
Q: My purchase doesn't go through, what do I do?

A: First, check if you paid by E-Check. Those can take up to a week and a half to clear (usually five days). If it's been longer than that, or you didn't pay by E-Check, send me an email at [email protected]. Make sure to include the transaction id from the receipt you got from paypal, and what username you bought the game for.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

A więc...

Niedawno na blogu Mojangu pojawił się wpis Daniela, członka zespołu zajmującego się sprawami kont. Ostrzega on przed kupnem tanich kluczy Minecrafta, gdyż zakupione zostały one z kradzionych kart kredytowych i kont PayPal. Wyjaśnia, że nie mogą oni wspierać graczy, którzy kupili grę z innego źródła niż minecraft.net. Wszystkie skradzione klucze będą wkrótce blokowane. Osoby, które zakupiły grę w ostatnim czasie za kwotę mniejszą niż 55 złotych (ok. 14,95€) mogą już się zacząć martwić… :-) Jednak jakie konta ostatecznie zablokują, a jakie nie – dowiemy się za jakiś czas. Ważną informacją jest też notka o tym, że wkrótce zostanie dodanych wiele nowych opcji zapłaty. Z maila otrzymanego przez Rabusa od Daniela wynika, że mają być m.in. opcje zapłaty dla kupujących z Polski, więc w niedalekiej przyszłości bez problemów każdy Polak będzie mógł kupić Minecrafta.

9obpmnjr.png

Opublikowano

nie wiem czy to oficjalna kupilem na minecraft.net moim zdaniem oficjalna zalozylem konto zalogowałem się przełalem 14,95€ bodajże dostałem kod na mejla co mnie zdiwiło bo był napisany sam kod ;/

wpisałem i The gift code is incorrect, or has already been used.

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać.