Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Zacznę od tego, jak wiele osób wie w cs występuję error CL_Flush_EnityPacket ...

Mi zaczęło wyskakiwać coś takiego końcem grudnia - początkiem stycznia... O co mi chodzi ? mam coś takiego chcę wejść na serwer brakuje 3 kresek do załadowania się i nagle lag cs i muszę go wyłączać w procesach.

Czasami udaje mi się wejść ale co z takiej gry 10 minutowej ? zmienia się mapa i to samo mam albo nawet nie załaduję się połowa i lag. :/

Kolejną rzeczą jest coś takiego jak: Wbijam na serwer i mam tam takie coś nie wiem jak to nazwać taka tabelka i tam jest tylko do wciśnięcia OK . i nie mogę go kliknąć, ponieważ znowu łapie lag i on nie mija...

Mam Windows Vista Home Premium... wiem, że wiele osób myśli, że to gówno ale to nie prawda... Nie róbcie spamu na ten temat. Niech lepiej nikt nie piszę posty typu: Poszukaj na Google. A co myślicie, że nie szukałem ?

Jeśli chodzi o te reinstale duperele... Tak robiłem i to nie raz. Proszę bardzo o pomoc...

@edit

Ewentualnie mógłby ktoś napisać do VAC z tym problemem ? oczywiście gram steam na ns to samo w cs:s tez condition zero też.

@edit aha... to było wtedy jak w Polsce zwiększali prędkość neta coś takiego i wtedy baardzo się ciął internet ; d np: intenet 2 mb sciagalem po 6kb/s..

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Ściągnij sobie innego CS'a, zaaktualizuj stery etc., przeskanuj antyvirem kompa

skanowałem nic nie mam.. Komp jest 1.5 roczny ... inne cs ... gram steam ; > jakos gralem pol roku na steam nic sie niedzialo i zaczęło się dziać w tamtym momencie jak oni coś robili... ;f . Przecież gram steam jak mam innego cs pobrać ; o ? na ns grałem 3 lata i nic się nie działo

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...