Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ng, Elf Bot Problem

Dubler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj grałem sobie na elf bocie na otsku i było wszystko ok. Nic mi się nie działo od kąd pamiętam.

A dziś odpalam kompa, patrzę, a tu elf bot pisze ze ma koniec licencji. odpalam NG bot i tak samo...

REGI nie działają...

CO SIĘ DZIEJE???

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Teraz co miesiąc trzeba odnowić keya dlatego tak samo co miesiąc trzeba mieć nowy wpis do rejestru, poczekaj trochę, może ktoś niedługo coś wrzuci

Opublikowano

ze to akorat dzisiaj :[ kiedy na OTS mi dali exp x2

NIE MA NIKT ZADNEGO?? PLZ WRZUCAĆ

exKVR.png

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Poszukaj sobie cracka loadera do normalnego NG w necie, ja już taki mam. Znalazłem na thepiratebay nie skanowałem czy nie ma virów ale i tak passy wpisuję klawiaturą ekranową więc się nie przejmuję, już jakieś 2 tyg na tym śmigam

Opublikowano

chyba nie rozumiesz... mi chodzi o TIBIA ELF BOT!!... na Ng sie slabo expic i wolno leczy

exKVR.png

• Dodaj nową pozycję...