Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem. Na moim serwerze mam cuboida ale nigdzie w ustawieniach tego cuboid pluginu nie ma jakie grupy mogą je tworzyć, bo admini mogą le chcę by mogli jeszcze moderatorzy. Wiecie o co chodzi, powiedzcie jak to zmienić. Z góry dzięki.

16387257971187901196.png

21220733904953192832.png

Opublikowano

Ale gdzie do jakiego notatnika którego.

/Oni mogą wpisywac /cmod i sprwadzac cuboidy mieczem ale nie moga robic cuboidow lopatami ani niczym innym jak moderatorzy

16387257971187901196.png

21220733904953192832.png

Opublikowano

Ale gdzie do jakiego notatnika którego.

/Oni mogą wpisywac /cmod i sprwadzac cuboidy mieczem ale nie moga robic cuboidow lopatami ani niczym innym jak moderatorzy

No do permissions - pliku konfiguracyjnego, jak sciagasz plugin to do kazdego masz napisane takie kody z . ,które musisz dodac do tego pliku konfiguracyjnego w miejscu permissions dla danych graczy.

Opublikowano

Hmm, nie rozumiesz. Trzeba dodać do pliku konfiguracyjnego plugina permissions takie "pozwolenie" ktore wyglada podobnie jak coś w tym stylu "krzeslo.brzuch" (tylko bez tych epitetów :) ).

Opublikowano

Hmm, nie rozumiesz. Trzeba dodać do pliku konfiguracyjnego plugina permissions takie "pozwolenie" ktore wyglada podobnie jak coś w tym stylu "krzeslo.brzuch" (tylko bez tych epitetów :) ).

A z kont wiesz że On ma bukkita ?? :)

Może ma hmoda bo mi na to wygląda, w bukkit jest /region a w hmod jest /cmod ;)

affibs.png

Opublikowano

A z kont wiesz że On ma bukkita ?? :)

Może ma hmoda bo mi na to wygląda, w bukkit jest /region a w hmod jest /cmod ;)

@UP Lol, nie spojrzałem na nazwe pluginu. Dzięki, tak to jest hey0. (Najprawdopodobniej :P )

Aby ludzie mogli dawać pluginy musisz im dodać komendy gdzieś w folderze z silnikiem. Jest taki plik tekstowy z komendami itp.

Opublikowano

Nie, bo na canarymod cuboid zaznacza się łopatą drewnianą, potem wpisuje /cmod nazwa create, /cmod nazwa toggle protection itp. A mody bez niczego dodawania mogą tylko /cmod wpisać i widzieć cmd ale nie mogą ich używać, nie mogą też zaznaczać cuboidów lopatami.

16387257971187901196.png

21220733904953192832.png

Opublikowano

Nie, bo na canarymod cuboid zaznacza się łopatą drewnianą, potem wpisuje /cmod nazwa create, /cmod nazwa toggle protection itp. A mody bez niczego dodawania mogą tylko /cmod wpisać i widzieć cmd ale nie mogą ich używać, nie mogą też zaznaczać cuboidów lopatami.

Nie mam pojęcia jak to zrobić. Poczytaj, może ktoś też tak ma, albo specjalnie tak zrobili.