Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem, a mianowicie gdy mam np. wystawiony sklep w metinie to sobie minimalizuje gre i sobie robie cos innego na komputerze... ale gdy włączę z powrotem metina żeby sprawdzić czy coś kupili w sklepie to nie mogę ;/. Czarny ekran jest. Widzę tylko kursor gry i dzwieki wydawawane przez graczy ;]. Pomoże kto to naprawić ??

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

tego sie nie da naprawić(moim zdaniem) jest to spowodowane przez lagi tez czesto tak mam żeby sprawdzić musze włączać metina od nowa :[

@Edit chociarz sądzić po twoim necie nie powinieneś mieć lagów więc nie wiem o co kaman.

Ja np. mam też czarny obraz w Dt na pieczęcach przy respie mobów,gdy resp zostaje ubity znowu widze normalnie ^^

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Ehh, dobrze. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Temat można zamknąć...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...