Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Wrsja 13_1

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pobrałęm nową wersje bota 13_1. Bot ma nowe opcje w Loot Settings>

Query set result of item:

Query item name : ________ <pole do wpisania tekstu :P

Query result: < (wyniki wyszuukiwania :P)

I tutaj mam problem ! :( :( :( Wpisuje elixir to sie pokazują elixiry ale są ustawione jako Ignore i nie wiem jak zmienic zeby je podnosił. Próbowałem prawym nacisnąć ale to nic nie dawało :(. Zna ktoś sposób żeby zmienic na PICK?

Prosze o odpowiedź. :(

userbar808467.gif
Opublikowano

dokladnie mam podobny problem. tylko w odwrotna strone. mimo iz w w opcjach The others except above mam ustawione zeby olewal potiony to gdy przez ta wyszukiwarczke co kolega mowi wyzej wyszukam to mam zeby podnosil i z tad cala afera. jakby ktos umial zmienic ten atrybut co pan wyzej chce bedziemy wdzieczni.

Opublikowano

Witam! Mam to samo. Zwroccie uwage ze wyszukujac elixiry w w/w wyszukiwarce w miejscu Type mamy cos w stylu null_name_sort (dokladnie nie pamietam). I wydaje mi sie ze to poprostu bug tego update'a, ze nie przypoisali oni elixirow do zadnej kategorii, dlatego nie mozna ich znalesc w zadnej z kategorii wyzej, tym samym nie mozna zaznaczyc zeby był Pick. Probowlem nawet recznie zmienic typ elixirow, zeby np byly w kategori alchemy, ale bez powodzenia. Jeszcze poprobuje, jak cos sie uda to dam znac :) W sumie zawsze mozna wrocic to wszesniejszej wersji bota..

Opublikowano
Witam.

Pobrałęm nową wersje bota 13_1. Bot ma nowe opcje w Loot Settings>

Query set result of item:

Query item name : ________ <pole do wpisania tekstu :P

Query result: < (wyniki wyszuukiwania :P)

I tutaj mam problem ! :( :( :( Wpisuje elixir to sie pokazują elixiry ale są ustawione jako Ignore i nie wiem jak zmienic zeby je podnosił. Próbowałem prawym nacisnąć ale to nic nie dawało :(. Zna ktoś sposób żeby zmienic na PICK?

Prosze o odpowiedź. :(

A ty chcesz zeby zbieral czy co? Bo bot jest tak ustawiony ze bedzie ci sam je zbieral. Jezeli chcesz ustawic ze ma sprzedawac czy zostawiac w storagu, to musisz wejsc w zakladke "suplly" potem przycisk "sell/store" rozwinac cala liste, potem rozwinac alchemy i tak masz elixiry i ustawiasz co chcesz, czy ma przechowywac czy ma sprzedawac u NPC

Opublikowano
W tej wersji bot nie podosi wogole elixirów...

Kij prawda mi normalnie wszytsko podnosi :P

zawsze moezcie zaznaczyc opcje podnos wszytsko, jesli wedlug was sie inaczej nie da ^^

Opublikowano

żeby to naprawić wystarczy wejść w folder SroKinga==>cfg==>user==>i usunąć cały folder z nickiem waszej postaci i tyle

Opublikowano
żeby to naprawić wystarczy wejść w folder SroKinga==>cfg==>user==>i usunąć cały folder z nickiem waszej postaci i tyle

Jak to usune to mi ustawienia sie też usuną?

@Edit

Dobra to zobacze najwyzej jescze raz go ustawie co za problem :D

userbar808467.gif
  • Dodaj nową pozycję...