Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zhypermu

Grzybek1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas odpalania zhypermu gdy wyskoczy mi to okienko post-43625-0-31999300-1304351350_thumb.png klikam connect, komp trochę pomyśli i nic się nie dzieje.

Da się to jakoś naprawić czy jak ?

PS: win 7 jc

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Spróbuj odpalić grę przez main.exe a nie przez Launcher/MuOnline/Mu,exe

Jeżeli nic nie da to odpal w zgodnościach + jako administrator.

Opublikowano

Powyłączaj zbędne programy, jakiego masz antywirusa? Panda czy comodo może ingerować w grę, hookują one funkcje które hookuje także muguard a jeśli nie może tego zrobić (bo coś innego już to zrobiło) to wyłącza grę. Ostatnio coraz więcej osób ma problemy z muguardem na win7, spróbuj skontaktować się z administracją zhypera (o ile się w ogóle zainteresują).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

mam comodo i programy i tak wyłączam. Do administracji nie bd pisał bo i tak mnie oleją :P

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Ja mam podobny problem tylko nie w tym momenciu, a dokładniej przy ładowaniu klienta, jest pasek ładowania i nic sie nie dzieje...

Ten problem mam od kiedy ZhyperMU przeszło na season 5 z 4 ;p

Według mnie to wina procesora bo mam kiepski AMD Sempron 2400+ (1,67GHz)

Ale Season 4 i wcześniejsze bez problemu mi chodzą tylko 5...

Jest na to rada? xD

Jakieś pliki czy coś ^^

Opublikowano

miałem tak samo, zrobiłem formata bo za dużo śmieci miałem i po formacie śmigał jak trzeba ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...