Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwiększenie Świecenia (Więcej Kropek, Taka Sama Wielkość, Większa/Taka Sama Prędkość)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Odrazu przejdę do sedna. Sprawa jest dosyć dla mnie ważna, możecie dawać mi gotowe foldery common. Głowię się z tym od dawna a na forum nigdzie nie ma! :(

Chciałbym uzyskać efekt:

- W kręgu boga

(Znalazłem fajny tut z tym, ale tam nie ma gwiazdek. Podoba mi się efekt +8, dałoby radę wrzucić go do postaci? Aby cały czas był taki efekt (Nie tylko po zdjęciu zbroi)?)

- Zwiększenie ilości gwiazdek

>> Tut <<. Chodzi mi o zwiększenie ilości tych standardowych kropek, aby było ich więcej (mogą być nawet mniejsze), ale żeby nie były większe oraz aby się szybciej poruszały. Podejrzewam że fajnie by to wyglądało ! ;)

Proszę wszystkich którzy to umieją, pomóżcie mi. bardzo mi na tym zależy. Aby te dwa świetne efekty złączyć w jeden folder common i mi wysłać. Ja już sobie spakuje, ale można i dać gotowce...

Będą jakiekolwiek limity nawet przez kilka dni! Naprawdę bardzo mi na tym zależy, z góry dziękuje! ;)

Opublikowano

Co do wrzucenia do postaci, to nie mam pojęcia, ale żeby zmienić prędkość to zmieniasz Speed czy tam Velocity już nie wiem jak to tam jest.

Jak masz speed 1 to zmień na 2 i zobacz, czy masz efekty.

classes06.png

Opublikowano

Jak tam jest

To jest ukryta treść, proszę

czyli x y z.

Teraz która cyferka odpowiada za wielkość, która za szybkość a która za większość?

A co do kręgu, to można go zrobić aby był na każdej zbroi wraz z gwiazdkami i aby miał taki kolor tak jak w efekcie +8.

Mam nadzieje że wyjaśniłem to jaśniej ;d

Pokaże wam jaki chce uzyskać efekt:

http://www.youtube.com/watch?v=kZXLA6FMck0&NR=1&feature=fvwp

0:39

Albo taki:

http://www.youtube.com/watch?v=gbENHmm_T8A

(Patrz na gwiazdki)