Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel stworzył l server hamachi minecrafta 1.5.Obaj nie mamy premium.Co ja wchodze to go loga a jak on wchodzi do mnie loga.Można to jakoś zmienic? :huh: bylbym wdzieczny za szybka odpowiedz :D

Opublikowano

Pliki serverowe pobrałem z oficjalnej strony minecraft www.Minecraft.net i tam pobralem w zakladce download plik o nazwie ''Minecraft_server'' wszystko wlaczylem wypakowałem.a w Server properties mam ustawione wszystko wedlug wlasnych potrzeb a online mode=false bo jak dam true to nie moge sie polaczyc z serverem i w tym problem :D

Opublikowano

Online mode = Cracked dla piratow i orginalow / Tylko dla orginalow.

Opublikowano

false to fałsz a ture to prawda.Online-mode ustawiasz na fałsz i mogą osoby bez premium grać.Ale problem raczej leży w launcherze.Jak obaj macie launcher bez zmiany nicku to macie standardowo nick player.Jak obaj macie nick player to bedzie kickać.

space-core-o.gif

Opublikowano

Tylko tak powiem... przed chwilą odpowiadałem na to pytanie!!! tylko żę z zombi :D

a tu rozwiązanie

Włącz Folder z serwerem >> Włącz notatnik >> przeciągnij plik server.properies na notatnik >> zmień online-mode z false na true

Opublikowano

Przypomne mam pirata :P i jeśli zmienie z false na true to nie wejde <_< powiedzcie tylko jak zmienic nick i myśle że bedzie po problemie :D ale bez pliku ''minecraft.name '' bo proboje zmienic niem i mi nic sie nie zmienia :(