Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że Xigncode nie chce się załadować tzn. włączam grę poprzez lunchera, naciskam START i w dolnym prawym rogu ekranu pokazuje się okienko Xigncode3 lecz się nie ładuje, po pewnym czasie znika i już nic się nie dzieje. Ktoś wie może co zrobić ? Próbowałem już reinstalować grę dwu krotnie, bez efektów... Wieczorem po zupdatowaniu A7 gra mi jeszcze działała, problem powstał dopiero drugiego dnia.

Opublikowano

Odpalcie grę za pomocą innej ikony gry np minilauncher

Już próbowałem i nie pomagało ;[ Problem tkwi w uruchomieniu antyczita (Xignocode3), najlepszym rozwiązaniem zapewne było by uruchomienie gry z pominięciem Xigncode3 czyli skorzystanie z Bypassa ale nie mam zamiaru się babrać w hackach. Ktoś wie czy samo odpalenie Dekarona za pomocą tego programu (bez używania hacków w grze) grozi banem, i czy taki program jest w ogóle dostępny ?

Opublikowano

Mógł by ktoś podać tutaj, albo wysłać na priv link do działającego teraz Unpacked Dekarona ? Ponieważ ja niezabardzo się w tym orientuje co i jak ;(

Mam prośbę, mógł by ktoś zupdetować cały folder globaldk\bin ? xigncode3 nie chciał mi sie zupdatować i brakuje mi jakichś plików na pewno. Z góry dziękuje ;)