Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie. Odkryłem coś!

1. Tym którzy widzieli go na singlu nie bardzo wierze....

2. Jako że zawsze filmiki były na serverze zrobiłem też server z minecraft.net i wlazłem tam moją postacia (Lapis) oraz postacią pod nickiem Herobrine

I co? Prawdopodobnie pliki serverowe mają herobrine. Na serverze zobaczyłem, że w pobliżu postaci Herobrine nie da się użyć zapalniczki, oraz ma ona białe oczy! Zaraz wejde na singla postacią herobrine.

SS:

okmGa.png

Opublikowano

wow odkryłeś ameryke było tyle już takich tematów -.-

a herobrine to typek taki był miał premium i dlatego jak wejdziesz pod jego nickiem masz jego wygląd

Opublikowano

Na spawnie nic nie zrobisz i tak ..... pojdz troche dalej bo masz spawn protection size okolo 10

@edit

mnie zaciekawilo to ze jak weszlem na moj server pod nickiem herobrine (jako jego 1 logowanie) to mial juz haslo o.O? nie bylo w plikach wczesniej takiego playera i przeszedl tez white liste o.O

Opublikowano
-.- Chłopie, to już chyba każdy wie, że jest taki nick Herobrine i, że ma skina z białymi oczami. Nie mogłeś użyć zapalniczki ponieważ stałeś na spawn protect -.-, więc nie mogłeś go podpalić.
Opublikowano

Było.Było.Było.

Close.Jest już jeden wielki temat o "Herobrine"

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...