Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kick Z Gry Na Bloknietym Hs'Ie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż mam problem z kickaniem z gry na blokadzie hs'a od:

http://www.mpcforum.pl/topic/287366-tutcalkowite-obezwladnienie-hs/page__p__1994159__hl__blokowanie__fromsearch__1#entry1994159

gra zaktualizowana z kamer modem i dmg poprawnie wszystko zrobione tak samo blokada. Gra się włącza lecz po kilku minutach po lognieciu kicka z niej...

@EDIT

oczywiście się nie wyłącza tylko powraca do okna logowania :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a myślisz ze skąd ten post z blokowaniem hs'a wziąłem? z tej strony co podałeś... a ja się pytam jak zaprzestać kickom do okna logowania??

najwyżej spróbuje sposób by bypass na blocka...

a ty gameforge weź się śmieciu ty nie podszywaj pod te firmę bo mi cie zal się robi... mógłbyś tylko pomarzyć aby należeć do nich...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieciaczki żałośni jesteście. Nie rozumiem was... Po co szukać jakiś zasranych sposobów na fb, sh, dh itp. skoro i tak nigdy nie będziecie pr0 w tej grze. Moim zdaniem ten kto używa takie gówno po prostu nie umie grać i nic nie osiągnie. Dzieciaki poniżej 16 lat jeszcze da się wytłumaczyć ale +16 to już niedojrzałość, głupota. Nie umiesz grać to nie graj, albo wybierz inną grę. Po co grać na botach skoro można czerpać przyjemność z normalnej i uczciwej gry? Może wam sprawia przyjemność wkurzanie innych graczy? Może powinniście masowo udać się do psychologa? Prędzej czy później banik i tak pewnie się posypie... Pozdro dzieciaki. Mam nadzieję, że rodzice sprowadzą was na dobrą drogę, bo jak w grze oszukujesz to w życiu to samo. Życzę wszystkiego najgorszego botom, cheaterom, yangsellerom itp. Nara ułomki

Opublikowano

Nie wiem czym tu się jarać. Ta blokada hsa z tym bypassem jest popieprzona i co drugi użytkownik na tym forum z dzialu metina pisze ze ma wlasnie z tym problem. Ja polecam zrobixc tak

Zainstaluj i storrentuj na nowo metina a potem zainstaluj najnowszego kamermoda http://www.filesonic.com/file/810276094/Metin2mod_pl_21042011_3.exe a następnie wypakuj do niego tego hackshielda http://www.duckload.com/download/4847630/hshield8.rar i nie bedzie logać. nNie wiem jak z tym dmg hacka ale słyszałem że nie dzaiała i przez tego dmg cie tak wywala . Więc ni wgrywaj go do klienta

Opublikowano

ja już się przyzwyczaiłem do nazywania tego dmg hackiem ale poprawna nazwa tego to waithack ;p czyli kilkakrotne uderzenie z broni + nieodpychanie

a gameforge jeśli taki jesteś mądry i może naprawdę siedzisz w ich teamie i pierdolisz o równej sprawiedliwej grze to wycofajcie do chuja is to wtedy będzie sprawiedliwa gra... a jesli wymowka ze bonow nie bedzie to wprowadzcie drop z mobow ebonitowych szkat ;p albo itemy u handlarzy (wiem ze to jest mission imposible :D)

sorry za wulgi ale takie osoby po prostu mnie wkurwiają co próbują wciskać kit

@EDIT

a zapomniałem się zapytać czy ten hs to naprawdę jest bezpieczny? bo kiedyś właśnie miałem go ale i tak system dal bana na miech ;p oczywiście rozumiem ze są nowe aktualizacje hs'a od kmr'a :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gameforge - wiem, że żal Ci dupsko ściska, że Ty nie potrafisz owego "haka" czy też "bota" znaleźć, a co dopiero użyć!

a może Cię w dzieciństwie bili kablem, że teraz spamujesz na innych postach i rozpisujesz się o sprawiedliwości i innych takich [chyba Ci jest to obce, coś mi się wydaje.. :) ]

jeśli dalej będziesz przy swoich "racjach" - to po co w ogóle jesteś na tak deprawującym forum, czytasz te posty i co najgorsza - piszesz posty! Już po trochu można nazwać Cię, kimkolwiek jesteś, jednym z nas :]

Więc - albo siedź cicho, albo wypierdalaj..

1284282093-U138092.png

Yo !