Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Script Do B3

Fusion_emO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zyciu niebocilo mi sie lepiej ;p

majac wizz/cler w Rok Mt. padalem 10 razy na dobe przez pt moby wyskakujace na glowie. A w B3 na Tomb Bug biega przez 12h dopuki sie niepopsuje ;] (no chyba ze przypadkiem trafie na elit lub giga 99 lvl) ;/

a w dupie mam te skrypty ;p Stracilem cierpliwosc i z tego co widze nikt niema do B3 lub wogule niedziala tak daleko ;/ Przezucam sie na SroKing puki jest darmowy a jak ta bajka sie skonczy to mam nadzieje ze do tego czasu tu cos sie ruszy w tym kierunku ;]

pozdro

Opublikowano

No 10 minut temu mi sie skonczył sbot, miesiąc temu jechałem na agbocie i byłem zadowolony niestety potrzebowałem multibota, no ale wrociłem obczaiłem srokinga i powiem tak lepiej wydać te 12złotych na bota płatnego bo warto 20 minut jestem z darmowym botem i dostaje oczopląsu fusion rzuta;P

Opublikowano

Masz tu scrypta do B2-2

To jest ukryta treść, proszę

Nie gram obecnie juz w Silka wiec nie zrobie ci do B3 scripta ale na bazie tego dasz sobie rade

A co do używania płatnych i darmowych botów to wszystkie są takie same w zasadzie jedynie co je różni to większe szanse na dostanie bana lub hacka przy używaniu botów darmowych. Co do obsługi każdy na początku jest skomplikowany . Używałem wszystkich isrobot, isrobot z softmodem, Tbot, Sbot, agbot i sroking wiec mam rozeznanie

• Dodaj nową pozycję...