Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Polski Lol

damixos

LoL PL  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dzia?a PL wersja i ci sie podoba ??

• Dzia?a i podoba mi sie
    • Dzia?a ale nie podoba mi sie
    • Nie dzia?a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!!

Wielu z was chciało by pewnie mieć już Polską wersje LoL-a i część z was może nie ogarniać tej gry właśnie z powodu braku Języka Polskiego

TO JUŻ NIE PROBLEM

Przedstawię wam krótki TuT jak zrobić polską wersje LoL-a

Potrzebny nam tylko LoL w wersji EU i chęci ;D

Zaczynamy!!

1.Upewnij się że masz najnowsza wersje LoL-a z wszystkimi patchami

2.Ściągnij ten Pliczek

http://www.speedyshare.com/files/28245395/lol.launcher.zip

3.Rozpakuj Folder , Wklej i podmień za stary plik LoL-a

4.Włącz i zaczekaj aż zrobi się update

5.Wchodzimy do folderu w którym zainstalowaliśmy LoLa

(domyślnie C:/Program Files/Riot Games/League of Legends/)

Teraz otwieramy plik locale, zmieniamy w nim linijkę "locale=en_gb" na "locale=pl_pl" i zapisujemy.

I To wszystko Już macie Klienta w pełni spolszczonego z Dubbingiem

Skan

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/932c5f205929ca4521e7723929ec1edb69ea16ef/33c5792f16b49ba8651ed37d903cff0d51e2ccf1

Co do skanu nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem jak coś to proszę o poprawienie ;D

P.S Proszę o + -iki

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Po dzisiejszym update nie działa. Klient gry zupełnie inaczej wygląda. Skąd to masz?

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

To działa zawsze do update. I co do tematu. Robicie to na własna odpowiedzialność, gdyż to nie jest oficjalnie Polski klient. Wiec jak wam sklep zbguje, abpo coś na rankedzie i nabije wam leava to nie kiejcie do nikgogo pretensji.

Opublikowano

Dzisiaj przeglądałem pliki lol'a i znalazłem coś PL_pl, bez żadnego wgrywania. Może wystarczy gdzieś je włączyć?

refy w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Mi wszystko cały czas działa jeśli chcecie Mogę wam przesłać screeny z Gry w Wersji Polskiej jeśli nie wierzycie wyśle wszystko co chcecie Tylko napiszcie ;D

Sygna w budowie ;D

Opublikowano

@lordwyder

No tak ale bynajmniej potwierdzasz że działa i niema się czego bać oprócz głosu Janny ;D

Sygna w budowie ;D

Opublikowano

Tak, Polski client działa i jak do tej pory nie miałem żadnych problemów. Ciężko się przyzwyczaić do nowych głosów ale wszystko jest sprawne poza szczegółowymi statystykami meczu.

Opublikowano

A wiecie może jak skonfigurować z tym xfire? Przed chwilą zainstalowałem, wszystko dobrze działa (tylko menu sprawdzałem ;p), tylko do xfira podpiąć nie mogę :/. Jeśli ktoś znajdzie sposób to prosiłbym, żeby tu napisal ;) .

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Podmieniłem plik. Naciskam ikonkę lol.launcher i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.

@EDIT Problem naprawiłem sam. Wszystko działa :)

Opublikowano

A wiecie może jak skonfigurować z tym xfire? Przed chwilą zainstalowałem, wszystko dobrze działa (tylko menu sprawdzałem ;p), tylko do xfira podpiąć nie mogę :/. Jeśli ktoś znajdzie sposób to prosiłbym, żeby tu napisal ;) .

Chodzi ci o program do sprawdzania czasu gry? Klikasz wyszukaj gry--> manualne --> LoL, wybierasz lokalizacje i powinno działać. Chyba że to przez nowy updater/polską wersję wtedy nic zrobić nie można raczej.

Opublikowano

Dzisiaj przeglądałem pliki lol'a i znalazłem coś PL_pl, bez żadnego wgrywania. Może wystarczy gdzieś je włączyć?

No ja mam to samo :D

FC Barcelona !!

Opublikowano

@ferari41 Czytaj uważnie ;D Plik Locale ;D a poza tym musisz najpierw spaczować LoL=a

Sygna w budowie ;D

Legenda
Opublikowano

Locale się tworzy po spatchowaniu i uruchomieniu lol'a, wtedy dopiero możecie zmieniać na pl'a.

Opublikowano

@up

Tak, działa ;)

asdun.png

Lubisz Wiedźmina? A może po prostu szukasz świetnej gry przeglądarkowej wykonanej we flashu ? W każdym razie zapraszam cię do wspólnej gry w Wiedźmin Versus! (kliknij w sygnaturkę)

Client Metin2 2008

44373058.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hellllllp poczebuje plik launcher znajduje sie on Riot Games\League of Legends\RADS\system za pomoc bd 5piwek to tylko 1kb albo podajcie co wnim jest jeden ....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Hellllllp poczebuje plik launcher znajduje sie on Riot Games\League of Legends\RADS\system za pomoc bd 5piwek to tylko 1kb albo podajcie co wnim jest jeden ....

W Pliczku O formacie CFG znajduje się :

gameProject=lol_game_client_sln

airProject=lol_air_client

airConfigProject=lol_air_client_config_eu

I Licze na te Piwka znaczy Plusy ;D

Sygna w budowie ;D

Opublikowano

Jest aktualnie działająca polska wersja? :)

@edit

Ok już mam właśnie mi się pobiera polski język :) !! zrobiłem tak jak pisze w tym poradniku

http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=16685

Tu masz opinie.

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...