Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osoby do wspólnej gry w minecraft ,chodzi o nagrywanie tego co robimy ,tego co mówimy .Pisac na gg 4766007 jak napiszesz to się dogadamy kto założy serwa ,kto będzie nagrywał i kto będzie wrzucał te filmy na yt .

PISAĆ!!

Zbieram + !!!!

Opublikowano

Chcesz nagrywać let's playe? Podaj może wiek, doświadczenie itp, to się pewnie ktoś zainteresuje i fajnie wyjdzie :P Życzę powodzenia i fajnych filmików.

Opublikowano

Tak chodzi mi o Let's playe No to mam 15 lat (26 maja kończę jak coś i w trakcie mutacji jeżeli by to komuś mogło przeszkadzać) i w minecraft-a gram już od 3 mies tak w przybliżeniu ,można powiedzieć że ogarniam :P .I chodzi mi o czysty surv :P

Zbieram + !!!!

Opublikowano

Tobie się nigdy nie zdarzyło przestawić liter ??? A co chcesz dokładniej wiedzieć o kompie ?? Serwa założył bym ja albo ten ktoś kto zgodził by się ze mną nagrywać.

Zbieram + !!!!

Opublikowano

Widze, że potencjał jest, tylko zrób fajny temat, na górze wszystko uporządkuj, bo bałagan mały jest, a szkoda twoich chęci marnować, ktoś może się zrazić. Życzę powodzenia, może obejrze :)