Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybcy I Wściekli 5

Fast and Furious 5  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idzesz do kina na ten film ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ocenimy jak czas pozwoli. Pierwsze dwie części to było coś. Tak samo jak NFS - FaF swój klimat stracił.

Jedyna miła odskocznia od tematu to Tokio Drift. Inna wersja streetu ale też wszystko obracało się dookoła auta.

Gdzie ten przesadny tuning, łatwe laski, neony, tuby na pół bagażnika? Pytam się gdzie?

f.png

Opublikowano
Ja juz mam z emule, niestety kinowka

emule to jedno wielkie gówno usuń to z kompa puki możesz.

Tak, kinówka której nie da się oglądać i bez napisów.

Gdzie ten przesadny tuning, łatwe laski, neony, tuby na pół bagażnika? Pytam się gdzie?

No cóż.. w dupie. 5 będzie taka sama jak poprzednia część. Tak jak napisałeś pierwsze 2 i tokyo drift to jest to, można oglądać kilka, kilkanaście razy.

Przy oglądaniu czwórki nawet nie byłem ciekaw jak będzie się toczyła akcja.

; )

Gość Mounthains
Opublikowano

Zobaczymy co to będzie. Wątpię, że zrobili coś lepszego niż poprzednie części...

Gość Androu
Opublikowano

Idę ; >

Ale co kolejna część to nudniejsza - z wyjątkiem II , III części ;)

Opublikowano

Film zaskoczył mnie oczywiście pozytywnie. Może głównie przez aktora Dwayne Johnson'a, ale i tak od poprzedniej części o dużo lepsza.

Fakt faktem jak to już wyżej pisano.. "Gdzie ten przesadny tuning, łatwe laski, neony, tuby na pół bagażnika?". Faf można powiedzieć przeszło od 4 na inny poziom.

Teraz tylko czekać na 6 część ;).

@down

HP jest zajebisty, prócz ostatniej części.

; )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czemu by się nie rozerwać przy dobrym jedzeniu za te 35 zł raz na miesiąc/dwa.

zresztą rzadko spodziewamy się filmu, który by nas interesował, a to lepsze niż siedzenie przed kompem. -,-"

Opublikowano

Obejrzałem - Gorsze od trylogii ale lepsze od 4-ki :rolleyes:

Opublikowano

Byłem na nim w kinie do połowy film taki monotonny, natomiast druga połowa filmu juz jest ciekawsza zaczyna sie akcja :D Pościgi strzelanie itp. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...