Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scorpy Vs K1

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy nie wiem co wybrać!!

A masz 5sloth?

Jak nie masz to bym wzioł k1 według mnie scorpy jako jedyna bron nie sa zbyt dobre chyba ze masz np 3 sloth k1 5 sloth scorpy lub 3 sloth mp7 5 sloth scorpy :P

Opublikowano

Ja uwielbiam grać scorpami, ale tylko na CQC bo one są dobre co prawda, ale na bliki kontakt ;] więc ja mówię Scorpy.

Opublikowano

dobra zagłosuje na k1 bo jest proo epickie ; ] albo wybierz scorpy za g1 i k1 za dinary + hack 5 slot lub premium i wymiatasz ; >

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Bywalec
Opublikowano

Dla mnie k1 jest lepsze ponieważ jest za dinary i możesz kopic ja w każdej chwili a po za tym, Scorpy za g1 i mają ogromny rozrzut (ale są dobre na bliskie dystanse) a k1 sprawdza się na bliskie jak i na dalekie odległości

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

Hmm... Faktycznie nie latwy wybór jakbym miał brać to albo to to bym brał K1 tanie i bardzo dobre; Ale można kupić to i to i hacka na 5 slot i juz masz rozwiazanie :)

POMOGŁEM? DAJ + : ]

typekdalmisygnejeee.jpg

cb8760bdaae2e6c268ff847bda.png

Opublikowano

Scorpy są bdb bronią ale najpierw trzeba je opanować i dobrze mieć coś jeszcze w zapasie na 5 slocie, bo są dość niecelne na dalsze dystanse.

Z tego powodu ja bym jednak mimo wszystko wybrał K1. Ta broń jest świetna.

Dobry dmg, przyzwoita celność i niezła szybkostrzelność czynią z niej prawdziwego killera.

Jak się uprzesz i chcesz brać te scorpy to musisz mieć chociaż mieć te MP5K na 2 slocie. Nie jest to też strasznie dobra broń na dalekie dystanse, ale zawsze coś.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...