Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

moja stronka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł nawet dobry , powrzucaj tam coś ;] na milanosie masz dużo filmów wystarczy że sciągniesz adresy bo oni tam mają z youtube

bez gif.

Opublikowano

Strona bardzo ładna, tylko pusta troche ;). Szkoda ze thema sam nie robiles ale da sie przetrawic :)

Odkrywca
Opublikowano

stronka pusta ponieważ dopiero zaczynam ją robić ;d, thema sam nie robiłem ponieważ nie umiem ;p

3copyno4.png
Opublikowano

@sua

Rotfl :lol: Wystarczy w ps'ie go zrobic i pociąć 3/4 pracy gotowe :). Podkreslilem tego thema bo to bardzo wplwa na ocene nie zawsze zawartosc tworzy strone ;)

@up

Nie tyle stronka co moze z hostingiem cos sie dzieje.. Pewnie cos konfigurują :)

Opublikowano

hosting padl ;] co do stronki nie wiem czy bedzie duzo użytkowników gdyz jest juz pelno takich stronek -.-

Opublikowano

Stronki nie bede oceniać bo to tylko CMS, jedynie moge ocenić zawartość która jest narazie uboga więc z oceną poczekam aż sie rozkręci troche. Ale ponieważ masz DH w ava to + dla Ciebie :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• 6 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...