Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Enigma [Dedyk] Pl

daniel218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logohn.png

witamy.png

Informacje techniczne o dedyku:

Procesor: 4x 2x 2.66+ GHz

Ram: 12 GB DDR3

Dysk: 4 x 1 TB

Net: 1GB

58869641.png

Serwer w stylu 4fun. Ulepszacze, pierścień teleportu, kd +5, szkaty u handlarzy. Niektóre epiki dla fanów tego typu przedmiotów, wierzchowce!

Nowe questy które urozmaicą grę na serwerze.

Do tego wiele wiele więcej a co dowiecie się sami jak zagracie:)

Team:

Naprawę zgrany team, składający się z samych ludzi dorosłych, którzy doprowadzą serwer do potęgi

Kiedy start?

Nie chcemy zapeszać, ale 3-4 Maja.

Informacje dodatkowe

Częste eventy, przyjemna atmosfera i miła administracja - to główne zalety serwera!

Jutro dodamy filmik z serwera, dla bardziej ciekawych

Pytania proszę kierować w tym temacie.

sygnauc.png
Opublikowano

Na pewno nie zostanie, tamten serwer to była pomyłka. Teraz wszytko tworzymy starannie, obiecuję że nie będzie bugów itp.

Poczekajcie a nie pożałujecie:)

sygnauc.png
Opublikowano

Dzisiaj zostanie wgrany TS3 bedziecie mogli zadawac pytania jak i skladac propzycje.Moze sie takze opoznic start serwera ale miejmy nadzieje ze nie.Szukamy osoby ktora zrobi clienta info na gg:11571949

Opublikowano

Świetnie, z nadmiaru wolnego czasu chyba ja też zajrzę.

Mam nadzieję, że nie będzie to kolejny fail server.

Opublikowano

I tak przeczytałem:) Uwzględnimy każda waszą propozycje. Serwer będzie w stylu, a nie mówimy że zwykły 4 fun. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Będzie wszystkiego po trochę

Pozdrawiam:)

sygnauc.png
Opublikowano

Czekam za startem servera

W końcu będzie ogarnięty serv przez ludzi +18

Ja zacznę grać Jak bd on

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

TS nie dzialal z powodu awarii serwera. Powinien juz dzialac, chodz osobiscie teraz nie moge wejsc. Dzis otworzymy forum serwera i mozliwe ze strone;)

sygnauc.png
Opublikowano

Przy piwie,tabace i polskiej kiełbasce.. trochę smutny po odpadnięciu realu ale spoko... Najważniejsze aby manchester wygrał;p Ogłaszam:

JUTRO START SERWERA CZY WAM SIĘ PODOBA CZY NIE;P MAX 127 LVL WIĘKSZOŚĆ SZCZEGÓŁÓW JAK WBIJECIE NA SERWA JUTRO:)

A TERAZ NA RAZIE JADĘ DO MOJEJ BYŁEJ POWIEDZIEĆ ŻE JĄ KOCHAM, JAK SPOTKAM TEGO CHŁOPAKA CO MNIE Z NIM ZDRADZIŁA ZABIJE.... PIJANY TROCHĘ ALE OK ODZYSKAM CIĘ KASIU;*

DOBRANOC POZDROWIENIA DLA GRACZY:)

ZAPRASZAM JUTRO.

PS. SORKI ZE TS3 NIE DZIAŁA... ALE... DOBRA NIEWAŻNE:) PA

sygnauc.png
Opublikowano

Sacha22 proszę cię przestań gadać głupoty...

Co mamy lepszy serwer od was to od razu musisz gadać swoje wielkie przemówienia?

Gracze sami zdecydują gdzie chcą grać...

Pozdrawiam

sygnauc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...