Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Captha - Koniec Z Chińskimi Znakami !

ImIho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy wpisać tam gdzie są znaczki do wpisania :

OR '1'='1'

Z logicznego punktu widzenia działa powiedzcie czy to działa na 100% bo nei ejstem pewien... mi działa...

Opublikowano

mógł byś sie bardziej przyłożyć do tego postu, a nie pisać nie wiadomo o co chodzi w 2 zdaniach. Napisz to pożądnie co i jak ci chodzi a dopiero oczekuj na odpowiedź.

1. bogu%% nigdy się nie myli.

2. bogu%% nie gra w tibje, a gra w metin2

3. jeżeli chcesz wiedzieć czemu bogu%% się nie myli patrz punkt 2

Opublikowano

Niemam czasu się rozpisywać...

to wklej zamiast przepisywać chińskie znaczki lub jakieś inne badziewia... ( działa na lognju09 ( sprawdzałem )

Opublikowano

Nie działa...

非法操作!系统做了如下记录↓

操作时间:2009-4-20 1:39:06

操作页面:/regist_yes.asp

提交方式:POST

提交参数:mt2regCode

提交数据:OR '1'='1'

90921442.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To to działa czy nie?? bo mi coś niedziała ale niewiem czy dobrze robie =/ prosze o dokładne wytłumaczenie jeżeli działa.

Opublikowano

Zaraz ściagne firefox'a i zobacze tylko chwilowo niewiem czemu google mi niedziała...:/ ;p

@Edit

Po próbie zrobienia konta na longju2009 Firefox'em 3.0.10 wyskoczyło coś takiego

??????????????

?????2009-5-4 17:37:24

?????/regist_yes.asp

?????????

?????mt2regCode

?????OR '1'='1'

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

huj pier dole ment0ra

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

to co u innych te znaczki i do tego ze "Nielegalne przekazywanie danych" -.-

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Gość Mounthains
Opublikowano

mi nie działa może coś źle robie?

Opublikowano

Ale kurwa z was cioty, bo wam nie działa to odrazu temat do zamknięcia?Niektórym działa czyli sposób jest dobry, wyjaśnic troche obszerniej i do podklejenia by sie nadawało

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

No mi to nie działa ;/

POMOGŁEM? DAJ 5*

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni, a nie w tych 98% odmieńców wstaw to do swojej sygnatury

Jeśli uważasz ze Owned!

To najgorszy moderator na tym forum

To skopiuj ten tekst do swojej sygnaturki

Opublikowano

Mi tez ni działa to okienko wyskakuje jak się ma nie chińskie IP dziwne bo w chiskim ie jak rysowalem kod noralnie wlazilem do it a teraz z tym OR ni moge

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...