Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno kupiłem konto na PLu za kamyki duchowe.

Gość podał mi psy do meila i do metina.

Wszystko pozmieniałem wraz z przypomnieniami.

Następnego dnia ktoś , a zapewne ta sama osoba weszła na tego meila i zabrała postać którą mi sprzedała.

Czy jest możliwe za pomocą jakiegoś buga lub programu abym zalogował się na tego skradzionego meila?

Opublikowano

Może nie zmieniłeś przypomnienia do meila, metina?

Czy jest możliwe za pomocą jakiegoś buga lub programu abym zalogował się na tego skradzionego meila?

Pytanie pomocnicze, nic więcej.

Opublikowano

jak Ci zarąbał e-maila to idz z tym na policje bo jest to karalne ; x

down@

sorry, nie doczytałem ^^

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

jak Ci zarąbał e-maila to idz z tym na policje bo jest to karalne ; x

Nie kiedy ten e-mail nie był własnością danej osoby.

Osoba wcześniej sprzedająca nie sprzedała e-maila, a konto w grze.

Policja nic nie zrobi, bo nadal właścicielem e-maila jest osoba która sprzedała konto.

Opublikowano

Ja proponuję isc na policję to jest przestępstwo po 1 włamał się na e-maila po 2 zabrał postać którą kupiłeś .

Bugu raczej tam nie było jedynie mógł mieć adres email ten taki drugi podpięty do głównego lub coś :) .

Opublikowano

POSTAĆ KUPIŁEM Z MEILEM!!

Tak jak napisałem pozmieniałem wszystko Hasło przypomnienia e-mail pośredniczący telefon.

Nie wiem jakim cudem ale wiem że jest to możliwe bo koledze pare kont tak ukradli że nie znali hasła na meila a sie włamali.

Opublikowano

Nie tłumacz się tak, już tutaj Ci nie pomożemy, bo na pewno czegoś nie zmieniłeś, bądź miałeś za łatwe hasło i zgadł. Na policję nie idź, bo nie Twój email.

Opublikowano

W sumie to też prawda a wina to leży po twojej winie BoboFrutek mogłeś zmienić od razu e-mail postaci na swój własny

E a jeśli można wiedzieć na jakim serwisie była ta poczta :wp,o2... ???

Opublikowano

Ja raz chciałem sie wymienić kontem, no to on pierwszy podał hasło do maila, potem ja, potem on id i potem ja id. Więcej już nie potrzebowałem, wysłałem im tylko że zapomniałem hasła do tych z gmaila ze zapomniałem hasła podałem stare hasło i wiadomości jakie ostatni raz mogły być wysyłane i korespondenta (metin2). I mi wysłali wszystko na mojego maila, znając id użyłem tylko opcji "zapomniałem hasło", i konto było już moje. Morał z tego jest taki że jeżeli ktoś dysponuje minimalną wiedzą o koncie to lepiej sie go pozbyć.

zbyt duża sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...