Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potrzebny Taki Programik Opis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro on nie ma pojęcia o autoit to po co mu dajecie jakieś skrypty itd skoro i tak nie da rady tego przerobić na swoje potrzeby?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jbc: Kto potrafi zrobić taki program (nawet za PLN) niech się zgłosi na gadu-gadu:10229908 bo Wojtek się coś nie odzywa.

Jak przyjdzie do niego kolega się zalogować. :P Ja właśnie coś takiego mam.

Okradasz kolegów o.O ?

Przykład zastosowania dla literki c:

#include <Misc.au3>

$dll = DllOpen("user32.dll")

While 1
   Sleep(10)
   If _IsPressed("43", $dll) Then
       Send("c")
   EndIf
WEnd

Próbuję coś robić ;p

p.s po co ten user32.dll ;) ?

reflink

Opublikowano

Wystarczy Ci tylko wiedzieć jak zapisać te klawisze zapisać to do pliku txt i już..

zrób to na 3 literkach na przykład i zobacz czy działa.

Opublikowano

Odezwij się do mnie na GG. (masz na moim profilu - dla pewności 2983040). Będe o 12:30 i się dogadamy. Wytłumaczę ci co i jak. ;)

@EDIT nie nie nie.. głupio to zabrzmiało, ale nie okradam, tylko pokazuje im moje możliwości. ;p

mpc.png

Weteran
Opublikowano

@UP

Swoje możliwości ? ...;d

Pozmienianie paru wartości w kodzie z helpa, ale możliwości ;D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Odezwij się do mnie na GG. (masz na moim profilu - dla pewności 2983040). Będe o 12:30 i się dogadamy. Wytłumaczę ci co i jak. ;)

@EDIT nie nie nie.. głupio to zabrzmiało, ale nie okradam, tylko pokazuje im moje możliwości. ;p

Piszę i piszę i nie odpisujesz

jbc.moje gg wysłałem ci na pw

reflink

Opublikowano

Dobra spierda*aj ;), no a teraz kto potrafi to zrobić za pieniążki to pisać na gg:10229908 ;)

Pieniążki? Aaaa te z gry Monopoly? A to wybacz nie jestem zainteresowany :x Dostałeś wszystko co ci potrzeba do samodzielnego napisania skryptu, nie płakusiaj i pisz. Skąd wiesz, że ktoś z nas chętnych do napisania nie podeśle ci keyloggera ;)?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Pieniążki? Aaaa te z gry Monopoly? A to wybacz nie jestem zainteresowany :x Dostałeś wszystko co ci potrzeba do samodzielnego napisania skryptu, nie płakusiaj i pisz. Skąd wiesz, że ktoś z nas chętnych do napisania nie podeśle ci keyloggera ;)?

Bo połowa nie jest deklem takim jak ty co tylko potrafisz key'e wysyłać ;) zaczynam kodować w autoit , wgl po co piszesz jak nic nie wnosisz do tematu deklu x2 + paru ludzi się zgłosiło i jest takie coś jak "Source" deklu x3

reflink

Opublikowano

Az się wzruszyłem widząc twoje liche zasoby merytoryczne ograniczające się do słowa "dekiel" :3

A skoro bambusie jesteś początkującym to ciekawi mnie jakbyś zauważył w kodzie linijki, które podsyłają na maila sekwencje klawiszy, które wcisnąłeś, mało tego, jestem pewien, że gdybym to ja ci miał to napisać to nie rozpoznałbyś w source linijki, która powoduje, że program zaczyna swoje drugie życie i wysyła raporciki o tym jak to deklujesz sierotko ;>

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Nikt ci nie napisze dziecko, bo po co ci taki program ??? do czego ?? żeby komuś zaje*** konto na metinie. Moim zdaniem takie programy to keyloggery bo przechwytują klawisze. I nie mów do kogoś czy jest kulturalny czy nie bo sam nie umiesz się zachować.

P.s.

Zapytaj się na innym forum poświęconym AutoIT albo wybierz inny język bo są lepsze.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Az się wzruszyłem widząc twoje liche zasoby merytoryczne ograniczające się do słowa "dekiel" :3

A skoro bambusie jesteś początkującym to ciekawi mnie jakbyś zauważył w kodzie linijki, które podsyłają na maila sekwencje klawiszy, które wcisnąłeś, mało tego, jestem pewien, że gdybym to ja ci miał to napisać to nie rozpoznałbyś w source linijki, która powoduje, że program zaczyna swoje drugie życie i wysyła raporciki o tym jak to deklujesz sierotko ;>

Ekhm porównałbym kod z innym kodem (autoit keylogger) deklu x4 ;)

Nikt ci nie napisze dziecko, bo po co ci taki program ??? do czego ?? żeby komuś zaje*** konto na metinie. Moim zdaniem takie programy to keyloggery bo przechwytują klawisze. I nie mów do kogoś czy jest kulturalny czy nie bo sam nie umiesz się zachować.

P.s.

Zapytaj się na innym forum poświęconym AutoIT albo wybierz inny język bo są lepsze.

Haknąć konto w Metinie ? Nie znasz innej gry tylko Metin?

P.S Zaje*ać komuś konto w metinie przez ruchy mojej klawiatury ciekawy pomysł ?

P.S 2x

Fajne tematy związane z Metinem lol

reflink

Opublikowano

Buaahahahhahha nie no ja wymiękam przy ciebie hahaha ;D weź przestań bo się zapowietrzę xD !!

Wiesz, troszkę siedzę w AutoIT i wcale nie muszę pisać keyloggera na wzór innych ;) Więc możesz sobie porównywać i jeszcze stwierdzisz, że nie ma zagrożenia a wtedy BOOOM I nie ma twojego woja mentala z Aurą miedża :(

Przyznam szczerze, że mnie rozśmieszyłeś do łez z twoją propozycją :)

@topic I jak, napisał mu ktoś ten kod? Bo nabieram coraz większych chęci na pracę B)

Znam inne gry, ale nie znam takich trolli jak ty, którzy by w to coś nie grali ;)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Buaahahahhahha nie no ja wymiękam przy ciebie hahaha ;D weź przestań bo się zapowietrzę xD !!

Wiesz, troszkę siedzę w AutoIT i wcale nie muszę pisać keyloggera na wzór innych ;) Więc możesz sobie porównywać i jeszcze stwierdzisz, że nie ma zagrożenia a wtedy BOOOM I nie ma twojego woja mentala z Aurą miedża :(

Przyznam szczerze, że mnie rozśmieszyłeś do łez z twoją propozycją :)

@topic I jak, napisał mu ktoś ten kod? Bo nabieram coraz większych chęci na pracę B)

Znam inne gry, ale nie znam takich trolli jak ty, którzy by w to coś nie grali ;)

Ahh SaperMT2 nie mówi ci coś ? Tak kiedyś grałem w to gówno ;)

P.S

Już 2x mi napisali ten program i teraz czekam na możliwości tego Back'a ;)

reflink

Opublikowano

Nawet się z nim nie kłóć Fli :P Szkoda czasu ;) Koleś chce zajebać koledze konto i chuj :P Nikt mu chyba już tego nie napiszę :D

@autor

Albo sobie sam napisz, albo wypierdalaj :] Dali Ci wszystko co jest potrzebne do napisania keyloggera, więc rusz dupsko i sobie go napisz.. Key'e są zabronione na forum, więc się ciesz, że dostałeś aż tyle.

Pozdrawiam, hfaua B)

#EDIT

A myślałem, że już w tym dziale nie ma popierdolonych dzieci, które piszą te gotowce -.-

Ale w sumie, to oni pewnie grają w Metina, więc to im zajebie konta :D

Opublikowano

Nawet się z nim nie kłóć Fli :P Szkoda czasu ;) Koleś chce zajebać koledze konto i chuj :P Nikt mu chyba już tego nie napiszę :D

@autor

Albo sobie sam napisz, albo wypierdalaj :] Dali Ci wszystko co jest potrzebne do napisania keyloggera, więc rusz dupsko i sobie go napisz.. Key'e są zabronione na forum, więc się ciesz, że dostałeś aż tyle.

Pozdrawiam, hfaua B)

#EDIT

A myślałem, że już w tym dziale nie ma popierdolonych dzieci, które piszą te gotowce -.-

Ale w sumie, to oni pewnie grają w Metina, więc to im zajebie konta :D

Mam już skrypt to na ch*j piszecie dalej ? Ty kur*a nie umiesz zrozumieć że nie chcę żadnego keyloggera szczewusie jeden ?

@topic

Temat do zamknięcia

reflink

Opublikowano

P.S Zaje*ać komuś konto w metinie przez ruchy mojej klawiatury ciekawy pomysł ?

P.S 2x

Fajne tematy związane z Metinem lol

A może DarkOrbit ??? lub inne badziewne gry tego typu...

A konto możesz ukraść zapraszając do siebie frajera lub zmodyfikować kod tak aby wysyłał pasy na e-maila.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

@up

Na 100% go zmodyfikuje skoro nie umiał napisać zwykłego na swoją klawiaturę..

Opublikowano

Powiem (a raczej napisze), że ja, jako średni noobek w AutoIt, potrafię napisać keyloggera, który wysyła maila ze znakami z klawiatury. Oczywiście prawie wszystko zawdzięczam "hfauha", ponieważ on jako jedyny na GG mi pomaga, to taki mój HELP online. Dzięki Ci wielkie. ;)

mpc.png

Opublikowano

@up

No wiesz , mi np MixSie rzuca gotowymi ( i to dość poważnymi programami ) skryptami ;)

Miałeś napisać ? Nie napisałeś -

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...