Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Grficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jaka karte proponujecie jako najlepsza na

Manufacturer: Acer

Processor: Genuine Intel? CPU T2300 @ 1.66GHz (2 CPUs), ~1.7GHz

Memory: 1014MB RAM

Hard Drive: 72 GB

Video Card: Mobile Intel? 945GM Express Chipset Controller 0 (Microsoft Corporation - WDDM)

Monitor: Generic PnP Monitor

Sound Card: Headphones (High Definition Audio Device)

Speakers/Headphones:

Keyboard: USB Root Hub

Operating System: Windows Vista? Business (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)

I czy na laptopie karte da sie wymienic z gory thx

I czy na takim czyms wejdzie mi Bully:scholarship edition

Edytowane przez dawid9
Opublikowano

podkręcić procka ? choć i tak nie widzę sensu ,bo dużo to to nie da ;P Laptop mało kto kupuje by grać bardziej kierowany jest ku programowaniu ,pisaniu ;) ,ale nie koniecznie ;-)

Opublikowano

jak chcesz grać to pc lub konsola a lapek to bardziej net, pisanie i inne mozesz dolozyc ramu podkrecic procka odchudizc windowsa jest masa progsów do tego.

Opublikowano
jak chcesz grać to pc lub konsola a lapek to bardziej net, pisanie i inne mozesz dolozyc ramu podkrecic procka odchudizc windowsa jest masa progsów do tego.

tak ,ale do neta ,jest netbook - ja osobiście lapka używam również do internetu ,a najbardziej do bawienia się różnego typu programi i tworzeniu ;-)

Opublikowano

omg, jaki Ty dawid jesteś bezmyślny... podajesz nam klawiaturę, kartę dźwiękową, monitor i 1014 ram.. żałosne, każde dziecko wie, że 1mb ramu to 1024 kb.. -.-

ym..

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano
omg, jaki Ty dawid jesteś bezmyślny... podajesz nam klawiaturę, kartę dźwiękową, monitor i 1014 ram.. żałosne, każde dziecko wie, że 1mb ramu to 1024 kb.. -.-

ym..

1024mb ;-0 Omg też pomyłka ,ale masz racje po co nam to skoro chcesz tylko wymienić karte graficzną ;p

Opublikowano

1024mb ;-0 Omg też pomyłka ,ale masz racje po co nam to skoro chcesz tylko wymienić karte graficzną ;p

żeby procek i ram mie było za wąskim gardłem dla karty, może wpakować nawet gtx 295 ale po co jak użyje go w 20% góra.

Opublikowano

Tak trudno zobaczyc ? Myslisz ze jestesmy jasnowidzami? zobacz na wyagania gry albo ja zainstaluj o0

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@Up

Czy ty jesteś ślepy? Masz w pierwszym poście napisane wyraźnie...

@Topic

Musisz sam sprawdzić, innej opcji nie ma.

@Down

Ślepota boli.

Video Card: Mobile Intel? 945GM Express Chipset Controller 0 (Microsoft Corporation - WDDM)

368216.png

Opublikowano
@Up

Czy ty jesteś ślepy? Masz w pierwszym poście napisane wyraźnie...

@Topic

Musisz sam sprawdzić, innej opcji nie ma.

Tak jesteś itenligenty ;p Powiedz mi gdzie tam jest karta graficzna ? omg - nie pouczaj mnie dobrze...

Opublikowano

masz

wymagania sprzętowe: Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 7800 lub lepsza), 4.7 GB HDD, Windows XP/Vista dla Bully: Scholarship Edition

Gothic <<<--- moja gra ;)