Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . :D Mam taki problem wyskakuje mi błąd javy, nie wiem czy ja coś mam z javą czy serwer jest wyłączony . Proszę o pomoc . :P Będą + ^^. A i posiadam mine crafta 1.5 bete. ;)

69554386.png

sygnawv.png
Opublikowano

na jakim grasz serwerze? Z mojej małej wiedzy na temat javy wnioskuję, że serwer nie dawał rady.

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Czyli muszę szukać jakiegoś innego.. Szkoda. ;P A może ktoś zna jakiś co jest miła administracja ? :) A nie zostanie na razie zamknięty ? xD

sygnawv.png
Opublikowano

może ma bota na kickanie jak ktoś jest afk :rolleyes: na serwach niezbyt sie znam :huh:

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Opublikowano

Też tak czasami mam , tylko u mnie to wystarczy jeszcze raz się połączyć z serwerem.Jak odpalasz MC to spróbuj zaznaczyć Force Update , będziesz miał MineCraft 1.5_0.1 , możliwe że admin zaktualizował serwa do tej wersji.

Opublikowano
Serwer został zamknięty głównie przez maria.

Więcej chyba nie trzeba? Cytat z tematu z serwerem. Kolega mówi że wczoraj było wszystko git więc zapewne to przez to że serwer off. Więc przestańcie spamić i tyle. Temat rozwiązany.

1303741113-U170772.png

Sygna by

TamiS

Opublikowano

Wtedy by pisało "Time Out"

Zrób serwa wejdż do gry wyłącz serwa zobaczysz że java... serwer off.