Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin Sie Po Pewnym Czasie Zacina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ gdy gram w metka na pl'u i stoje w 1 miejscu nic nie robiąc w metku i w ogóle w kompie (np. na fishbocie, ale tez bez niego po prostu stojąc) po około 20-30 min wszystko się zacina. Dopiero po wyłączeniu procesu metin2client w menadżerze (tak sie tnie że trwa to 5min) wszystko sie odcina i jest ok. Można coś z tym zrobić? Mam windowsa XP wersja 2002 SP3, 2,4GHz procesor, 1,25GB RAM.

Opublikowano

stawiasz tobół.fb i Ci się gra zacina/masz czarny ekran?

Poruszaj przez kilkadziesiąt sekund myszką albo po prostu zaspamuj czat i wtedy CIę wyloguje

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nie mam żadnego czarnego ekranu, ponieważ nie minimalizuje metina, choć gdy go zminimalizuje i wezme znowu na pełny ekran czasem sie robi, ale nie o to mi chodzi. Po prostu metin2 na otworzonym jego oknie po pewnym czasie nic nie robienia sie zacina, gdybym np. ruszał kamerą albo od czasu do czasu ruszył się postacią tak sie nie stanie. W dzień nie jest to żąden problem, ale juz w nocy gdy odpalam fb jest, po 30 min nie łowi bo jest wszystko zacięte. Gdy zacięcie nie trwa długo np. po tych 25 min nic nie robienia jest szansa że po poruszaniu kamerą sie odetnie, ale po dłuższym czasie nie ma juz szans. Przeszkadza mi to, dlatego że fb w nocy mi dlatego nie chodzi. Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

Jeśli masz takie przycinki to nic wielkiego, bo fb i tak łowi tylko Ty widzisz te przycinki, a metin dobrze śmiga. Spróbuj reloga i powinno dobrze, ew. od nowa włącz metka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...