Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka do płatnego sofcika

blonditbg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hatif naty. info

EDIT: albo 0x33 tak jak mówi Kopiczko

Opublikowano

interesujują mnie tylko polskie strony,a jezeli kupie teraz softmoda na byle jakiej stronie to po nowym update musze kupowac jeszcze raz czy będzie juz nastempny darmowy dla tych co placili.A i czy istnieje dostęp do dzialu private za mopocą kasy?? (wpłata).

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.

Opublikowano

zawsze kupujesz softa na określony czas np. 14dni i po 14dniach kupujesz następnego itd.

Opublikowano
chwilowo strona hatif nie dziala ...

no co ty ? nie tylko jego stronka ale caly serwis boo.pl -.-

Opublikowano
chwilowo strona hatif nie dziala ...

Coś Cie ostatnio nie widać na mpc. Aż tak zajęty jesteś udziałem na stronie hatifa?

systemofadownlq5.jpg

soulfly.gif

lpfan4zn4.png

disturbedmp8.gif

Opublikowano

@up

nie ma działu private. Jest widoczny jako podforum, ale nie ma tam już nic związanego z botami. Nikt go jeszcze nie usunął.

usunieta by MIKE

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hatif naty nie działa... (mam google zamiast tej strony.. a w googlach na ten temat widzę posty z tego forum z dnia 4 styczeń... O_O )

0x33 mają off rejestrację kont.. może ktoś coś wie na temat innych softów, cracków?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

to ze widzicie google to nie musi byc wina bana.. otoz hatif postanowil usunac konta osob ktore nie kupuja sm..

moze takze jakos dostalisciebana ale bana daje tylko tym ktorzy daja sm na innych forach... wiec sam nie wiem.. co do stron polskich z sm to

w w w . s o f t m o d . 4 . p l lub w w w . p o l i s h s o f t m o d . o r g

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mój temat nagle znikną dlatego tutaj dokończę...

Zna ktoś jakiś sposób na rejestracje w hatif... lub ma ktoś jakieś niepotrzebne konto??

sygnatura3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...