Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticbetamt2 [Dedyk]

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sherer mam Typka Który ma dedyka i może pracować nawet dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma 1 dedyk na nim 1 serwer i zrobi nam usera !!!

mówiłem ci o nim na serwie więc zobacz co ci na pisałem na gaduu!!!!!

I Obczaj i odpisz !!!!!!!!!!!!!!!!!

Za duża sygnatura

Opublikowano

powiedzcie GA żeby nie odpierdalał. Kto będzie grał na "podróbie Avalona" ??? pełno tego syfu się kręci w sieci .. A ten server był proo i oryginalny.... więc jaki jest sens z Złota robić Gówno ??

Opublikowano

Mówiąc na serwerze nie użyłem słowa podróba avalona.

Jedyne o co mi chodziło, to gra bez bugów, bez epików które naprawdę nie są potrzebne. Dodanie ulepszaczy do handlary, i tego o co prosiliście na forum a co sherer by wam nie dał.

Chciałem i chcę aby wszystko grało jak należy i aby serwer przygotowała osoba która ma więcej niż 14 lat i się zna lepiej. Dla tych co grali na serwerze i chą grać na nowym, są nagrody na start, nowego serwera, mam starą bazę danych więc nie będzie problemu z nagradzaniem.

Zainteresowanych zapraszam na PW, start za 2 dni.

Pozdrawiam wszystkich graczy, którzy popierają moją decyzję o zamknięciu,

[GA] Daner

sygnauc.png
Opublikowano

Zadaj sobie pytanie. Czemu ludzie grali na tym serverze. Czy dlatego że server był prawie taki sam jak wszystkie w sieci ?? niczym się nie wyrurzniał?? Czy dla tego że były na nim epiki które są może na 2-3 polskich serverach ?? .. Myślisz że ludzie będą chcieli grać na normalnym serverze ?? Na serverze który niczym się nie wyrurznia od innych ?? Czy na takim unikatowym .. z różnymi dodatkami typu nowe epiki itd. Człowieku to co ty chcesz z tego servera zrobić to jedna z najgłupszych rzeczy . To co ty masz na myśli powstaje już od dwóch lat , i znudziło się . Ale nie jak już jest server który wyróżnia się od innych i chce się na nim dłużej pograć to zaraz jego "dojrzały GA" robi z niego gówno i zmienia na server jakiego pełno w sieci . Rób co chcesz ale powiem ci jedno . Zjebałeś zajebisty server.;/

Opublikowano

up masz racje

a teraz do admina takich zwyklych serwerow jest duzo...a z takimi epickami jak byly tutaj jest malo i ludzie ktorzy lubia takie serwery nie maja gdzie grac a jesli zrobisz zwykly duzo osob pewnie odejdzie a malo dojdzie gdyz pewnie wiekszosc ma serwery na ktorych gra i dobrze im sie gra:)

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Ja go popieram ze względu na to że serwer miał słabą reklamę i 0 zarobku więc tak czy siak padł by .

Opublikowano

Zamknijcie ten temat! Niech 14 latek robi sobie inne serwery.

Dodam że na naszym serwerze będą epiki, ale mało i praktycznie dużo nie wnoszące nic w grze, dla tych co chcą inne wyglądy i możliwość ich zrobienia tylko z ulepszaczy. Jutro beta testy w pojutrze start.

sygnauc.png
Opublikowano

@UP

Twój iloraz inteligencji jest taki sam jak kamienia polnego. Cały czas piszemy o dedyku...

Opublikowano

@UP

Twój iloraz inteligencji jest taki sam jak kamienia polnego. Cały czas piszemy o dedyku...

hmm może nie wiem co to dedyk ?

Opublikowano

No to po co wchodzisz w takie działy? dowiedz się co to jest i dopiero pozniej zacznij buszować po forach.

Back to BF3...

Opublikowano

Serwer dedykowany- komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny. Taki typ serwerów wykupują głównie firmy oferujące usługi internetowe, np. poczta, serwery, strony www, radia internetowe, TV internetowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...