Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gadu Gadu

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj mam problem z GG ;o Gdy chciałem się zalogować, wyskoczyło mi, że profil XXX jest uszkodzony... Zrobiłem nowe acc (z tym samym NR), wylogowałem się, dzisiaj chcę się logować i znów mi pisze że profil uszkodzono! ;o Ocb?

Opublikowano
Od wczoraj mam problem z GG ;o Gdy chciałem się zalogować, wyskoczyło mi, że profil XXX jest uszkodzony... Zrobiłem nowe acc (z tym samym NR), wylogowałem się, dzisiaj chcę się logować i znów mi pisze że profil uszkodzono! ;o Ocb?

A jaka masz wersje GG??

Opublikowano

miałem to samo 400nr. poszło się walić ,ta nowsza wersja jest mimo to lepsza choć też się długo włącza ,ale chociaż włącza się melodia jak ktoś pisze ;p

Opublikowano

jak robisz od nowa na tym samym nr. to musisz zmienic nazwe uzytkownika :D ja tak samo miałem i zadziałało ;)

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano
JA mam nowe gg i mi się podoba nie mam żadnych problemów z nim

chciałeś powiedzieć ,że jeszcze nie masz ;>

Opublikowano
chciałeś powiedzieć ,że jeszcze nie masz ;>

Mam używam je od kiedy się pojawiło i co chwile ściagam nowe jego aktualizacje ;) Jak mi się wyświetli komunikat który mówi przy logowaniu że jest nowa wersja gg zawsze klikam "Pobierz teraz"

notoacta250.png

Opublikowano

tak ,ale nie o to mi tu chodziło ;-) Że jeżeli nie miałeś żadnego problemu to będziesz miał ;-) być może ;p

Opublikowano

nie aqua ja na przykład mam to nowe gg jak jeszcze było betą - jakieś 8 miechów albo więcej temu i nie mam z nim żadnych kłopotów

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
nie aqua ja na przykład mam to nowe gg jak jeszcze było betą - jakieś 8 miechów albo więcej temu i nie mam z nim żadnych kłopotów

no to mam pecha ;-) bo poprzez błąd profilu straciłem prawie 400kontaktów ,które zbierałem przez coś pod 3lata;/

Opublikowano

Dlatego co jakiś czas zapisuje się kontakty do pliku ^^,

Opublikowano

właśnie nr. miałem ,ale ich nie miałem ich nazwane tzn. ,że archwium się zapisało z numerami ,ale bez nazw ;/

Opublikowano

dokładnie zawsze warto zapisać sobie raz na miesiąc czy ileś kontakty do pliku lub uploadować na serwa gg. ja też przez swoją całkowitą bezmyślność straciłem kiedyś ponad 150 kontaktów. po prostu zapomniałem zapisać i zrobiłem formata.....

@2xup przykro mi aqua tak jak sam mówisz masz pecha....

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

I tak mam nowego kompa ,tzn. strate wszystkich kontaktów miałem przed kupieniem nowego komputera przed to znaczy 2dni przed ;-) Więc nie jest tragicznie ;p

Opublikowano
Ja myślałem, że wy tu mi pomożecie a nie pisać między sobą będziecie ^^xD

Jak widzisz ;-) Niektórzy mieli/mają to samo co ty ,a niektórym wogóle się to nie zdarzyło

Opublikowano
Muahahahha ;/ Teraz mam inny problem ;< Nie mam żadnej emotki ;o

proponuję ci ściągnąc gadu jeszcze raz ;-) Tak jak w moim przypadku ;-) tzn. bo profil już mi się nie załadował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...