Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,odrazu przejde do problemu,a więc dość często mam znaki zapytania na silku a mam kompa nawet nawet....AMD ATHLON 64x2 3001+6000 2gb ram karta 8600 gt GeForce 256MB,Sterowniki akutalizowane do najnowsze wersji 2011,pomóżcie P

Opublikowano

normalnie, aż się zalogowałem bo mnie coś jebło :O wina karty bo za słaba to silka WTF :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sika odpalałem na 5500 FX durnie i też były znaki... >.< zasłaba karta teraz mam 9500 GT też za s ba bo mi wywala? każda za słaba bo wywala taki bug zjebanej gry :< się ich nie słuchaj bo nie widzą co mówią lol krew mnie zalała

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

potwierdzam, mam 460GTX-a i raz na jakies pare tygodni wywala mi ????, to wina karty?. Prosze Was, to na pewno bug gry;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

@up

chyba za późno xD

@top

hmmm ciekawe, bo zawsze na swoim 5900 GT odpalam 2-3 i za 4 zawsze znaki... daje z własnego doświadczenia no...

@down

tak znalazłem jak kiedyś szukałem w necie... o tych ???????. Znaczy nie wiele Ty mu pomogłeś i tak samo ja Gówno z tym zrobi i tyle.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

i to wnioskuje, ze karta jest za słaba ? idź się powieś sam sobie zaprzeczasz on ma kartę xxx razy lepsza... i odpala 1 SILKA 1 panimajesz? i karta za słaba ;)

bohomas - a mam czekać bo tak lubisz pis czy co? mam mi pęcherz pęknąć bo mam racje? zresztą napisałeś off topa ... jak się zapoznasz z zasadami for to dopiero oddawaj głos pozdro & poćwicz.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi ale potrzebuje coś przekonującego coś co pomoże w tym bo w dniu dostaje z 5 razy dc przez znaki a nie mailem wczesniej tak

Opublikowano

Możliwe, że masz złe sterowniki kolego :)

Spróbuj zainstalować oryginalne, nie ważne z którego roku, to nie ma nic do rzeczy.

Może być tak, że ci się przegrzewa. ;)

Spróbuj delikatnie ją przeczyścić i kartę główną "dmuchnij", żeby zleciał kurz, ale oczywiste, żebyś nic nie majstrował, ponieważ w najlepszym przypadku zasilacz wysiądzie i nie będzie zapłonu.

Popróbuj różnych opcji.

Btw. Format próbowałeś robić? :P

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^