Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plemiona

Kubusk180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w plemiona.pl już kilka miesięcy(prawie rok) i mam taki problem gdy chcę wejść na nasze forum plemienne to tak jakby się przeglądarka zawiesza i nie mogę ruszać stronki w dół w górę i również nie mogę wchodzić w tworzone tematy na naszym forum wie ktoś co by z tym zrobić (mam kilka przegladarek internetowych mozilla ,google chrome , internet explorer, opera) i na każdej jest to samo

Specjalista
Opublikowano

nie wątpię że jest to wina przeglądarki, ściągnij nowszą wersje przeglądarki, lecz da chrome, powinno Ci bez problemu działać.

Specjalista
Opublikowano

Toiman,

Szkoda mi Cię dziecko, nie znasz połowy znaczenia tych słów co napisałeś.

Tutaj nie rozmawiamy o priv serwach, lecz o pl, teraz została wgrana nowa wersja 7.1, lecz ty pewnie czytać z zrozumieniem nie potrafisz.

Nie nabija w ten sposób postów ty nędzny userze, zacznij używać "," i zdobywaj wiedze i dopiero się wypowiadaj :)

Specjalista
Opublikowano

Twoja rozmowa jest bezsensowna, chłopak pyta się o pomoc, a nie o Twoje komentarzy dotyczące mojej osoby.

Hymm, sprawdź jak naciskasz spacje lub strzałkę w dół czy Ci się przesuwa , może mam zjebanego scrolla ?

Opublikowano

No ej ludzie weźcie pomóżcie coś jakieś rady chociażby najprostsze nie mogę przeglądać nawet raportów na forum ani nic ;/

Specjalista
Opublikowano

Tak jak pisałem, zaktualizuj może przeglądarkę, musi pomóc

Albo zrób reinstal przeglądarki, czyli wybierz opcje "napraw"

Opublikowano

Exu może mieć rację. Rzadko ale zdarza się. Wejdź inna przeglądarką np jeżeli używasz na codzień Firefox wejdź IE.

Czasem ulubiona przeglądarka lubi dziwaczyć z jakąś stroną, często jest to wina jakiegoś plugina lub coś namiesza się w ustawieniach.

Reinstalka nie naprawi tego, bo trzymane są w katalogu domowym.