Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking I Cheat Engine

darkjack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbował ktoś już przyspieszać srokinga cheat engine. Wiem np ze taka sztuczka udawała się z isro botem bot szybciej zanaczał moby. Sam bym spróbował tylko nie wiem który proces zaznaczyć clienta raczej nie.

Admin Cienia
Opublikowano

Cheat Engine nigdy nie działał, nie działa i nie będzie działać z silkroad a tym bardziej z jakimś botem, to co widzicie to jest tylko złudzenie, inni gracze widzą jak poruszacie się normalnie. Wiem bo testowałem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Siema mam pytanie wszystko all mi działa w bocie ale jak chce chinolem poexpic na kokuru to jak wraca po poty to je kupuje i się przenosi do Konstantynopolu stoi i znowu do samarkand wie ktoś jak temu zapobiec?? PLS POMOCYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

darkjack raczej da się coś takiego zrobić..pamiętam ze przyśpieszałem tak agbota jak farmilem na ongach.. wybierał i atakował szybciej moby ale za to nie mogł mieć zadnego ustawionego bufa..ze SroKing'iem chyba też sie da zrobic...jak wbijesz włącz cheat engine kliknij na ten komputerek i potem klikasz "Application Launcher.exe".. powinno działać..ja w speed mam 100 a sleep time 1...

Sprzedam Xboxa 360 z pełnym zestawem + 9 gier!! więcej info tutaj:

http://allegro.pl/item616482688_xbox_360_premium_pelny_zestaw_9_gier.html

• Dodaj nową pozycję...