Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka opłaca się zrobić bladera na zszc moge go wyfarmic na penonach ;) Tylko jaki build głownie do expa ;) Prosze o odpowiedzi.

Opublikowano

Hmm.. Czy ja wiem, opłaca się na pewno nukera s/s full int, bich(105), cold(105), fire(105), light(45)

Mam bladera na water i do PVM jak najbardziej bo z dobra blada expi prawie jak bow albo glavia.. No a na pvp nie zbyt ponieważ nie ma w skilach od 71 w góre w bich statusów, które w bladerze chyba są najważniejsze. Trzeba liczyć na criticale :)

29980.gif
Opublikowano

Blader odpada, bo jak już powiedział Fear16, nie ma statusów.

Jeśli chcesz bladera tylko na pve to możesz zamiast colda dać lighta ale osobiście wolałbym zrobić bich hex fire max + reszta cold na ms. Co do pvp, to z tego co widziałem, bladerzy bardzo długo się męczą żeby ubić kogokolwiek, więc myślałem nawet o hybrydzie ale wtedy cold musiałby być wymaxowany. Jakkolwkiek byś nie zrobił, ja i tak ci odradzam bladera, chyba że grasz tylko dla przyjemności to wtedy co innego :)

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Hmm... Ja bym polecił postać Bich(105), heuk(105), fire (105) reszta cold albo light. Mało jest takich postaci na zszc bo większość graczy woli prostą drogę bow, albo nuker... Do pvp jest to chyba najmocniejsza postać.

29980.gif
Opublikowano

Blader odpada, bo jak już powiedział Fear16, nie ma statusów.

Jeśli chcesz bladera tylko na pve to możesz zamiast colda dać lighta ale osobiście wolałbym zrobić bich hex fire max + reszta cold na ms. Co do pvp, to z tego co widziałem, bladerzy bardzo długo się męczą żeby ubić kogokolwiek, więc myślałem nawet o hybrydzie ale wtedy cold musiałby być wymaxowany. Jakkolwkiek byś nie zrobił, ja i tak ci odradzam bladera, chyba że grasz tylko dla przyjemności to wtedy co innego :)

Chyba nie grałeś długo na ZSZC :P

Widziałem bladerów, którzy sobie radzili 1vs7 i za chuja nie mogli ubić, a jak blader ma dobrego blade to z łatwością rozwala

Blader najlepszy do trzymania ludzi na GW, bo nikt go nie ubije jak ma dobrego seta :P Biegasz w koło i ci biją po 1000 =0

Jak blader ma b/s+9 sos na 11D z wymaksowanym BR w tarczy i % po 80 + sos set conajmniej +5 Fb100% to go nawet nawet cała gildia nie powstrzyma

fire 105, cold 105,blade 105, light 45 to build dla tankera

Jak masz kasę i wiesz, że bladerem będzie ci się najlepiej grało to nie czekaj, mogę wytaxować na water za jakąś cenę przyzwoitą

Opublikowano

@Up

Gram od początku zszc wieloma buildami, w tym bladerem.

Nie powiedziałem tego, że blader sobie nie radzi, a tyle, że trudno mu kogokolwiek ubić. Z tego co zauważyłem i wiem to pvp nim najczęściej sprowadza się do ciągłego kd i liczenie na crita. Wiadome jest także dla każdego, że mając ponadprzeciętny set, każda postać wytrzymuje znacznie dłużej. A do pve najlepszy nuker s/s do ekspienia ręcznie, do bota glavier. Radzę bardzo przemyśleć końcowy build bo najbliższym czasie zostanie zwiększony cap do 110. Dziękuję dobranoc :)

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.