Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Windowsblinds 6

Wróciłem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z programem WindowsBlind 6. Służy on do zmiany wyglądu systemu np. paska start i krawędzi okien. Gdy chcę zmienić oryginalnego skina XP na skin Vista Aero Ultimate, wszystko zmienia mi się na wygląd z Windows 98 (szary). Próbowałem różnych metod zmiany skina znalezionych na internecie, ale nic nie dały. Za każdą próbę pomocy 2x +, za pomoc skuteczną 10x 5 i 5* do profilu (Kto woli - i 1* to pisać ^^).

napisc.png

Opublikowano

Wejdz na pulpit prawy wlasciwosci i tam masz gdzies wyglad okna zmien sobie na viste albo xp jak tam chcesz. Nie pamietam dokladnie opcji bo mam win7.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć pół przeźroczyste okna to kliknij na górny pasek okna prawym przyciskiem i tam powinna być taka funkcja, ale to zależy jakiego programu używasz. Ja kiedyś miałem program do robienia pół przeźroczystych okien i w nim tak się to robiło, ale go odinstalowałem bo był nieprzydatny.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Czy wy potraficie czytać ??!!

On pisze o obsłudze programu, a wy pier****** o STANDARDOWEJ zmianie wyglądu systemu i o przezroczystości okien...

@Bardzo przepraszam za odkopanie, ale się zagapiłem ;/

Edytowane przez PigmejQ

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

• Dodaj nową pozycję...