Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Vps]*1.5*Roleplay*Pvp*Zwierzęta

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: 91.121.175.37:25555

Zarząd

Admin:Botanic18

Junior admin:Sasek

Moderatorzy:Backe57, Loki,Raataj

Mamy bardzo dobrą maszynę, jesteśmy wersją pvp bardzo popularnego serwera "McLegends".Stoją jeszcze 2 serwery: McLegends

WhiteList:OFF

Sloty:25.Są zapewnienia, że serwer uciągnie okolo 80 osób, lecz nie chcemy robić masówki

Zwierzęta:ON

Potwory:OFF

PVP:ON (wylaczone w mieście.Można poprosić o wylączenie pvp na cuboidzie)

Sklepy: Chest shop i zwykly

TS:jest

Start 30.04.2011 16:00

Team speak: 89.231.6.78:9988 /[/url] zgodnie ze wzorem :

Nick:

Mikrofon:

powód dla jakiego chcesz zagrać na serverze

sygna.jpg

Opublikowano

Nick:MasterTrojan

Mikrofon:Brak

powód dla jakiego chcesz zagrać na serverze: Bo jest unikalny. Widzę, że dbacie o niego i wiem, że serwer długo utrzyma

jLRw2A6.png

Opublikowano

Trudno mi odnosić się z szacunkiem do kogoś kto chciał uchodzić wśród kolegów za fajnego i zaczął robić z PREMEDYTACJĄ problemy na naszym serwerze mcspeed.cba.pl.

Co do banów to nie widzę nic złego w banowaniu kogoś kto wyzywa wszystkich graczy (Loki) ,Reklamuje swój serwer na naszym tsie (sasek) i ktoś kto wyzywa nawet headadmina (botanic).

Chyba tylko backe57 tam będzie uczciwym modem.

Opublikowano

Nick: Arkan

Mikrofon:mam

powód dla jakiego chcesz zagrać na serverze: bo szuakm server do pogrania

prosze jeszcze dodac kolege

Nick:ShadowKiller

Mikrofon:ma

powód dla jakiego chcesz zagrać na serverze: bo chcme zagrac z kolega

Opublikowano

Nick:budowniczy

Mikrofon nie mam

Powód dla którego chce grać: Serwer wygląda na bardzo fajny i chciałbym zagrać na takim serwerze.

Opublikowano

Wszystkie podania na tym forum będą ignorowane. Prace trwają, a tylko dla was graczy i waszego dobra przełożyliśmy datę startu, aby wszystko było zapięte na ostatni guzik. Na stan teraźniejszy planowany start to 01.05.11 godzina 12.00 (w najgorszym przypadku 16).

Piszemy temat 24h wcześniej abyście mogli się przygotować na start, zapewne jednego z lepszych serwerów.

Pozdrawiam

---Edit---

Doszliśmy do wniosku, że WL nie będzie. Nie musicie się martwić już o zapisy ; )

Pozdrawiam

xxx

Opublikowano

Jestem nowy co do MP i chciałem się dowiedzieć jak wejść na ten wasz serwer jak już będzie czy trzeba się jakoś zapisywać czy coś bo widzę że tutaj składają jakieś podania jak do klanów. A wasz serwer w porównaniu do innych się super zapowiada i chciałbym dołączyć.

Opublikowano

Wystarczy wejść w okienko "Multiplayer", oraz wpisać ip serwera. Post wyżej zaznaczyliśmy że White-Listy nie będzie. (WL to lista nicków upoważnionych do wejścia na serwer, kiedy jej nie ma każdy może wejść).

xxx

Opublikowano

Dray szmato, to że ktoś ma wade wymowy nie znaczy,ze możesz mu to wypominać. Więc japa kapciu bo wali ci z gęby.

sygna.jpg

Opublikowano

Oficjalna reklama McLegends znajdziecie tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/343715-dedyki-247-od-mclegends/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...