Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Gdzie Najlepiej Kupić I Najtaniej Premium

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Wczoraj parę osób pytało się czy opłaca się kupić premium to odpowiadam im tak i ze na allegro jest bardzo tanio a klucze są działające więc podam wam aukcje.

Sprawdzona sam kupiłem w cenie - 35 zł - użytkownik wystawia tylko po 5 sztuk i to z 2 razy na tydzień trzeba natrafić na aukcje i mieć szczęście

Link do usera 100% pozytyw

http://allegro.pl/show_user.php?uid=156078

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Na allegro wiaze was umowa prawna, wiec musza byc dobre jesli tak pisze w aukcji :)

Opublikowano

Nie bierzcie tego za reklamę ale miałem taki spam na PW jak powiedziałem że z 30zł kupiłem klucz działający ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Przepraszam że odświeżam ale, klucze kupione poniżej 45 zł będą blokowane.

Jak zrobiłem coś dobrze daj +

"Wszyscy jesteśmy żałośni, to nas czyni interesującymi."

"Człowiek jest najgorszym źródłem prawdy o sobie."

81799524.gif

Opublikowano

Kto Ci tak powiedział? Co ty jego konkurencją jesteś? Masz jakieś wymysł dziwne... Koleś jest sprawdzony to nie moje konto ale kupiłem u niego i wielki pozytyw

@up

nie da się ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

kto by kupił mc za 70 zł (hurtowo mniej gdzieś 40) i sprzedawał po 35 zł?

ja polecam kontagier.pl tam najlepiej kupić ale jeżeli ktoś chce ryzykować to droga wolna

Opublikowano

ja polecam kontagier.pl tam najlepiej kupić ale jeżeli ktoś chce ryzykować to droga wolna

na kontagier mozna za sms kupic?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Też polecam. Kupowałem u tego użytkownika kilka tygodni temu. Pozytyw i zapraszam do kupowania właśnie u niego.

@Edit. jak kupujesz na konta gier.. polecam opcje płacę w żabce :P jak masz koło siebie żabkę.. albo opcja moje rachunki i zanosisz np. do carefour wydruk i masz keya :P

graphic.png

Opublikowano

Kto by kupił? Ja i 160 innych osób ;)

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ost kupiłem na allegro polecam :) Kod otrzymałem po około 3 minutach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyli co bo nie wiem a chce se klucz kupić najlepiej z konta gier bo jak kupie z allegro to usuną ??

Opublikowano

Ja polecam aukcję na allegro, kupujesz za 46zł + okulary 3D plastikowe!! gratis więc chyba się najbardziej opłaca :P

Nie ma ;(

Opublikowano

Ja tu kupiłem. Bardzo szybko dostałem klucz. Polecam kupować jak konto zostanie odwieszone ;)

1328997611-U170772.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...