Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Riper (Mapka Zin)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam mapke zin chcę ja wykorzystac ale jak ja jestem po pierwszy metku w dt i ja otwieram to wszystkich razem ze mną przenosi (na prive jest to oczywiscie ), a podobno można przenosić sie tylko samemu jak to zrobić???

proszę o szybką pomoc bo mapka znika za 5 godzin ;)

Za pomoc będzie + oczywiście

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrob 2 postac i dodaj ja do pt.Nastepnie na 2 postaci musi byc 1hit kiler.Ustawiasz speed atack bardzo duzy i na wolnym all wywalasz. Na tym 1hit malo loga : http://www.mpcforum.pl/topic/266951-dl-new-1-hit-killer-dmg-hack-malo-kicka-i-0-laga/page__st__20 Innego sposobu nie znam ;/]

@edit

Zapomnailem zapytac.Ten serwer na jakich jest plikach?

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Nie wiem jak jest na tym serwerze, ale np. na Tiverii jest takie dt, że możesz iść sam lub z osobami, z którymi jesteś w pt. Jeżeli tu tak nie jest, a chcesz iść sam.. to albo w nocy, albo próbuj wejść szybko i jak nikogo nie będzie użyć mapkę.

148x2p.png

Opublikowano

Oj to jest niemożliwe. Na plikach 2010 to już zapomnij. W nocy próbuj, ale i tak wątpię, to jest urok mapek, że przenosi każdego.

Opublikowano

jedynie co to, możesz zablokować mobki w ścianie i czekać aż wszyscy logną. i potem idziesz sobie sam ;)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...