Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery

nudysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc :L

wczoraj sciagnałem silkroad 4 i do dzisiaj nie moge się zalogowac , ponieważ serwery są crowded [ wszystkie ] . Czy to przez patch , czy cos innego ?? prosze o szybka odpowiedz .

Be my master or my pupil : http://dsssssssaq.mybrute.com

10784.png

Pomóż mojemu jajeczku dorosnąc!

Jajeczko potrzebuje klikniecia :)

2QBc.gif

girlsofbleach.jpg

Opublikowano

ale to ze sie wbijasz do skutku to nic nie daje ...ja tez mam taki problem , wbijam sie z 30-60min i nic przestaje bo to nie ma sensu -.-

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

o lol ale gejmax to zydy -.- ...ale to jest dziwne bo jak sie loguje na to konto gdzie boce i uzywam loadera bez silkow to mi sie tak dlugo wbija a tam gdzie nie boce to raz dwa -.-

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

co wy pie****... ja wbijam na server nie dłużej niż 10-20min... ale i tak dla uproszczenia sobie zycia kupilem autologina... jak macie jakies problemy z koncentracja to sobie to kupcie...

sygna1o.jpg

Opublikowano
Czesc :L

wczoraj sciagnałem silkroad 4 i do dzisiaj nie moge się zalogowac , ponieważ serwery są crowded [ wszystkie ] . Czy to przez patch , czy cos innego ?? prosze o szybka odpowiedz .

To przez te gold farmy które zasmiecają serwer .Jak widze ile ich gania na jednym spocie to az glowa boli

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
No niestety żeby teraz pograć bądź pobocić trzeba kupić premke. Inaczej wejście na serwa graniczy z cudem.

NIE prawda zawsze jak moja siorka siada na kompa i proboje wbic na odina to wbija za 3 razem okolo 13.00 15.00 xDalbo ma farta albo komp mnie nie lubi xD

• Dodaj nową pozycję...