Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Warto Kupic Konto Premium?

CTD.

Czy warto kupic premium / czy jestescie z niego zadowoleni  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto kupic premium / czy jestescie z niego zadowoleni

• Tak, warto wyda? te 46 z? na konto premium.
      45
    • Nie, za drogo, nie warto.
      13
    • Moze byc...
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zastanawiam się nad kupnem konta premium -- ale tylko dla skina, bo tak naprawdę oprócz tego niczym się nie różni oryginał od pirata.

Warto ?

W każdej chwili go mogę mieć, ale się waham, bo w końcu tanio to nie jest.

Gram na serwerze MPC kilka godzin dziennie, Minecraft to praktycznie moja jedyna gra na nowym dysku (poprzedni jest uszkodzony). Ten ma dosc mala pojemnosc i takie Black Opsy nie za bardzo mi wchodzą.

Skina też sobie już wymyśliłem.

Ale nie wiem czy WY jesteście z konta premium zadowoleni.

Polecacie mi kupno, czy nie? (uzasadnijcie wybór).

DO ZAMKNIECIA, KUPILEM JUZ DAWNO.

Opublikowano

Lepiej teraz za 40 i mieć darmowe aktualizacje, niż potem kiedy będzie final za 100 i nie mieć darmowych aktualizacji.

A tak na poważnie to kup, a nie pożałujesz. Ja z reguły gram trochę w pirata, a jeśli gra mi się spodoba to kupuję żeby wspomóc twórców (chociaż kiedy kupowałem minecrafta,

głupio się czułem że wspomagam takich leni, bo według mnie aktualizacje powinny być co tydzień i wnosić do gry coś konkretnego,

a nie tylko np. ciasteczko i psy na całe update po miesiącu prac), a jeśli gra mi się nie spodoba usuwam z twardego dysku i tyle.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Ja mam premium i powiem zalety:

- Auto update

- W finalnej wersji nie dopłacasz ( będzie kosztować ok. 100 zł teraz kupiłem za 44 zł.

- Skin

- Możliwość grania na serwerach only premium.

- Wspomagasz twórców gry.

Wady:

- Nie wiem u mnie wszystko dobrze nie znalazłem wad.

graphic.png

Opublikowano

Ja mam premium i powiem zalety:

- Auto update

- W finalnej wersji nie dopłacasz ( będzie kosztować ok. 100 zł teraz kupiłem za 44 zł.

- Skin

- Możliwość grania na serwerach only premium.

- Wspomagasz twórców gry.

Autoupdate :

W piracie też jest, wystarczy zaznaczyć "Force update" i mamy aktualną wersję.

Chyba w oryginale to jest nawet minus że automatycznie aktualizuje, bo nie będzie można grać kilka dni na serwerze MPCForum który jest na starej wersji.

Finalna wersja drozsza :

No tak. Ale co z tego skoro pirat będzie za darmo cały czas? Jeśli teraz nie kupię (a mam sporo czasu żeby to przemyśleć), to w finalnej na pewno.

Skin :

Jedyna rzecz która mnie ciągnie do zakupu. Gdyby nie było skina, nawet by mi do głowy nie przyszło, żeby na tą grę wydać 44 czy tam 46 zł.

Serwery only premium :

I tak i tak bym nie zagrał, gdyż posiadając skin nie będę oryginalny, nie będę wyjątkowy, a oto przecież mi chodzi.

Wspomagam twórców gry :

Tych leni co dają updata raz na miesiąc, a w nim poprawionych kilka drobiazgów? Co było nowego w v1.4 ?? Wilki, które i tak mało wnoszą do gry i jakieś tam mniejsze pierdołki, które naprawdę są mało ważne i nie mają większego wpływu na grę. Dodatkowo spieprzyli w niej nurt wody, zbudowanie czegoś pod wodą graniczyło z cudem.

Własnie ja widzę tylko jedną zaletę.

I to mnie odpycha od zakupu ;s

aczkolwiek bardzo bardzo chciałbym mieć skina...

Znudziło się komuś konto i sprzedałby za niższą cenę?

Opublikowano

Boshe no i po co ten temat jak sam sobie odpowiedziałeś ? Bez Sens ...

Chciałem wiedzieć czy WY jesteście zadowoleni.

6 na nie, 2 na "moze byc", czyli ogólnie skoro połowa nie jest, to nie kupuje.

Koniec.

Opublikowano

@Up. AutoUpdate polega na tym, ze jak wyjdzie nowa wersja to przed zalogowaniem wyskakuje nam komunikat "Czy chcemy zaktualizować MC?" :)

Ja jestem na tak, gdyż :

Skin - wielki szpan :)

Kto wie, czy jak będzie MC Final to nie będą tylko serwery only premium lub nie będziemy np. mogli korzystać z update za free ?

Wymieniac mi sie wszystkiego nie chce bo na GG ci pisalem wczesniej jakie jest moje zdanie :PP

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Witajcie.

Zastanawiam się nad kupnem konta premium -- ale tylko dla skina, bo tak naprawdę oprócz tego niczym się nie różni oryginał od pirata.

Warto ?

W każdej chwili go mogę mieć, ale się waham, bo w końcu tanio to nie jest.

Gram na serwerze MPC kilka godzin dziennie, Minecraft to praktycznie moja jedyna gra na nowym dysku (poprzedni jest uszkodzony). Ten ma dosc mala pojemnosc i takie Black Opsy nie za bardzo mi wchodzą.

Skina też sobie już wymyśliłem.

Ale nie wiem czy WY jesteście z konta premium zadowoleni.

Polecacie mi kupno, czy nie? (uzasadnijcie wybór).

Heh,Skin:

• 1.Sciągasz skina z minecraftskins.com
  • ściągnięty plik zamieńiasz nazwe na char (bez png)
  • otwierasz folder minecraft z %appdata% minecraft.jar
  • w mc jar do mob i sklejasz tam char i masz :D

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Heh,Skin:

• 1.Sciągasz skina z minecraftskins.com
  • ściągnięty plik zamieńiasz nazwe na char (bez png)
  • otwierasz folder minecraft z %appdata% minecraft.jar
  • w mc jar do mob i sklejasz tam char i masz :D

Skin dla samego siebie sie nie liczy - chodzi zeby szpanować przed innymi, więc - za twój post -.-

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Kto dał nie, za drogo, nie warto ten niech się wstydzi swojego piracenia !!! <_< mówię serio (osobiście mam konto premium)

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

Pewnie że warto.. ja dziś kupuję za sms ;]

Przynajmniej już po becie będziemy mieć grę tak jak zwykły update ;]

da się kupić za sms?

mój serwer CS! CoD Mom cs-drop[CoD MOD] @HostVision.pl 24 sloty ip

91.210.131.90:27094 (debile go wyłączaja, ci od hosta)

Nie pisze poprawnie po polsku, szkoda ;(

askgoogle2fz91.jpg

Zbieram +

Opublikowano

da się kupić za sms?

Nie, chociaż jest sposób ale wyniesie cię to ok 100 zł ;f

@Topic

Co do nurtu wody - został naprawiony w 1.5

update pojawiają się dość często i wnoszą więcej jak wam się wydaje...

nie tylko gówniane ciasteczna ale np. advanced openGL (bardzo się przydaje)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja osobiście chcę jutro kupić i powiem Ci że się opłaca... fajnie jest grać na serwach premium... i jeszcze ten skin fajnie mieć coś oryginalnego , a nie tylko piraty na kompie.Jak nie kupisz to kiedyś twój komputer będzie "statkiem pirackim".

Opublikowano

Wy już w ogóle zapomnieliście że crackowanie jest NIELEGALNE? Niby nikt wam nic nie zrobi bo im się nie chce.

Ale jak dla mnie to pirat jest tylko po to żeby sprawdzić grę a jak sie spodoba to kupić, nawet jak nie przyniesie to żadnych korzyści -,-

Ja jestem uczciwy nie jak wy. (nikogo nie wytykam palcem - mówię ogólnie)

Ty też bądź mistrzu i kupuj.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro za 35zł i jestem bardzo zadowolony :D. Polecam Ci tam kupić ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

To się kupi:

http://allegro.pl/gift-code-minecraft-beta-najtaniej-i-pewnie-gw-i1589509803.html

5 minut i mam + instrukcja.

Dzięki wszystkim za głosowanie, jak mi się znudzi to sprzedam .

Opublikowano

Drogo -.- Poczekaj i powinno być nie długo za 35zł i działa bo kupiłem przed wczoraj! Nie przepłacaj! Jak chcesz to pisz na pw dam namiary na tego kolesia

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mój kolega kupił i powiedział że nie potrzebnie i oddał mi konto więc nie polecam ale jak chcesz grać na dobrych serverach mp to kup.

Ogólnie to tylko daje możliwość grania na only premium i skina a tak poza tym to nic.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Weteran
Opublikowano

Ja Ci polecam zakupić. Dlaczego? :

-Auto uptade

-Zmieniony wygląd skina

-Ta wersja jest tańsza i ma darmowe aktualizacje - w Finalnej zapewne tak nie będzie.

To chyba na tyle.

1339226679-U337649.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...