Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bon Na Spowolnienie-Wybawienie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie oto pytanko czy bonus x% szansa na spowolnienie jeśli zadziała na metina morderstwa (70lvl) to jego respawn mobkow się nie pojawi??

a jeżeli zadziałało na metina spowolnienie i resp się nie pojawił to czy tak będzie do końca czy tylko spowolnienie miało wpływ na ten jeden resp?

z góry dzięki za komentarze :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spowolnienie na metiny działa na losowy czas respów czym więcej % na spowol tym dłużej może respów nie być. Można zadać metinowi spowolnienie kilkakrotnie.

Opublikowano

Tyle ile trwa spowolnienie ( nie zależnie od %) tyle czasu nie będą "wypadały" z niego mobki.

Czym więcej % , tym większa szansa że ponownie "spowolnisz metina" i znów nie będzie mobków ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

No to działa tak, że jeśli spowolnisz metka to losowy resp nie wyleci. Nie zależy od czegoś. Działa to tylko i wyłącznie na jeden resp.

Opublikowano

no czyli ze jak spowolnienie go na początku to gdzieś w środku metina (chodzi mi o jego życie) może pojawić się znowu resp?

i czy opłaca mi się obierać igle+4 2% na spowolnienie czy lepiej parte+4 bez spowolnienia? albo igłą spowolnić i zmienić od razu jeśli resp się nie pojawi na parte?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2% to żadne spowolnienie, nie licz że Ci wejdzie.

Lepiej partką bij. Jeśli spowolnisz go to resp nie wyjdzie losowy jakiś. Tak jeśli spowolnisz go na początku to może się gdzieś pokazać i tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...