Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje strony lub samych skryptów na expienie do TA.

Mam druida 9lvl standardowe eq chcę skrypt na trolle i rotwormy koło venore.

Opublikowano

A nie możesz sobie samemu zrobić ? 5-10 minut roboty i ładnie przez noc będzie śmigał :] troszeczkę wysiłku Ci nie zaszkodzi :) Możesz ustawić obok wyjścia z venore, za venore na bagnach, thais gdzie chcesz :)

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Też racja mam standard eq jak pisałem tylko inne studdet legs ; copper shield. Dużo nie zdziałam gdzie by było bezpiecznie go puścić i najlepiej aby nie było nic typu waspy.

Opublikowano

Trochę poszukałem po forach i znalazłem kolesia na chomikuj, który ma różne waypointy do TA.

To jest ukryta treść, proszę

Z tego co czytałem to byli zadowoleni z jego skryptów, w komentach na chomiku także. Mam nadzieję, że się przydadzą :)

Jak pomogłem możesz jakimś +5* :]

Opublikowano

Ogarnąłem w miarę eq:

-Steel Helmet

-Plate armor

-Plate legs

-Dwarven Shield.

Puściłem go na fibuli i w miarę sobie radzi tylko , przydały by się potki na hp aby np: 10% hp i się leczył.

Tylko do którego lvl'a tam expić? Bo widziałem nawet do 40lvl na bocie jechali ;D

A i zasadnicze kiedy nadejdzie dla niego czas na Amazon Camp lub zwykłe amazony?

Opublikowano

Zależy jak chcesz rozplanować postać :) Jak chcesz nią potem grać i żeby była dość fajna i dobry mlvl to bym Ci radził :

1.Dobić jakiś 20+ na tych rotach :) i będziesz miał z nich kase

2.Kupujesz sworda i black rune i jedziesz z runkami [(exp + mlvl) Jakieś UHY czy coś w tym rodzaju]

3.Wbijasz tak z 30 lvl [będzie też zarobek za runy]

4.Ustawiasz bota na jakieś cyce, czy gdzie tam dla druta :)

Ale zrób według swojego uznania ;) ja Ci tylko proponuję :)

Opublikowano

No tak ale Mlvl w dupe będę miał chyba, że ustawie aby używał exury.

Bo jak na razie 12lvl i 6Mlvl

I mam problem. Gdy włączam skrypt to wszystko spoko minimalizuje a potem patrze nie zbiera lot tylko otwiera i zamyka trupa. A mam ustawione ,żeby brał

Opublikowano

Zrób deserta, będziesz miał 10k i kup sobie jakieś eq, hotm, dragonke, spirit cloak i idź na jakieś dwarfy soldiery w kopalniach w kazzo ;) wbij tam z 30 i potem na cycki :]

Opublikowano

Zrobiłem knighta

Eq:

-Crowm Armor

-Crown Helmet

-Skull Staff

-Tower Shield

-Knight Legs

11lvl

Skille:

Mlvl: 1

Club: 27

Shielding: 30

Skillować nie lubię niestety. Gdzie go puścić?

Opublikowano

Z takimi skillami będzie ciężko , za to eq jest w miare dobre.

11 lvl - Może ac przy venore ?

Lub Kazzo tak jak napisał kolega do 30 ? Ja osobiście preferowałem ac przy venore do 25 a potem cycki do 35 i dragi .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Postanowiłem poskillować gdzie najlepiej skillować? Znam kilka miejsc ale w którym będzie to efektywne. Mogę zostawić bota z potami na około 2/3h albo i więcej aby nie padł?

Edit: Slimy zły pomysł z moimi skillami cisną hp, jak masło to na dwarfy? I jak skonfigurować dobrze TA do tego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...