Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack][Relase]Odyseusz D3D 29.04.11

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czwarta wersja mojego hacka do CA.

Poprawiono MENU. Jeśli litery menu nie beda widoczne wciśnijcie klawisz DELETE to odnowi wasze menu. Menu wróci do poprzedniej postaci.

Zmieniono Injector

Key's:

INSERT: Turn on/off menu

END : Turn on/off superBullets - Shot through walls -strzelanie przez sciany

SPACE : FLY/Low gravity

Należy wyłączyc superBullets zanim wejdziecie poraz kolejny do gry inaczej was zcrashuje!!!

odyshackv3.jpg

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/VEM66SEBWN

VIRUS_SCAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b8ec1b19eff3b132655182a9a23f313b89078a145dfe2b7499f7238952f4de6f-1304079615

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

Ciesze sie że ładnie chodzi.

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

W Polsce jest wielu zdolnych ludzi, lecz przeważnie pracują dla zagranicznych pracodawców nabijając im portfele. Zapraszam do testowania.

logoy.jpg

Opublikowano

hack super jak go odpalic wl plik wl combata ........ pisze ze login sucesful i dupa przy loginie klick instert i chu**** blagam pomocyy wtf plx help me

Opublikowano

Do prawidłowego działania hacka nie potrzeba VisualStudio lecz sam NetFramework powinien wystarczyc. Hack jest robiony pod NetFramework 3.5 i wyżej.

logoy.jpg

Opublikowano

Niby różnicy nie ma ale w tamtej wersji były bygi które utrudniały gre na hackach np znikanie menu.

logoy.jpg

Opublikowano

ok thx za pomoca ale nie stety pojawil sie kolejny problem jak chce zainstalowac ten program to dupa akceptuje jako admin i sie wylancza program to dupa akceptuje jako admin i sie wylancza wie ktos moze cos na ten temat?

tez nie rozumniem mam win 7 najnowszy komp jaki byl ale 99,9 % hackow mi nie dziala wie ktos o co biega help me

Opublikowano

Ja mam duzy problem nie wiem gdzie to wkleic czy co bo jak klikam na to to jest error ze zle zainicjowane jak wkleilem do folderu z gra to samo wloczylem ca wlaczam tego haka tez error klikam insert w grze i nic HELP ME

Opublikowano

Ściągnij NetFramework 3.5 badz 4.0

logoy.jpg

Opublikowano

Ściągnij NetFramework 3.5 badz 4.0

Mozliwe ale poprzednia wersja twojego hacka smiga bez przeszkod(oprocz tego ze znikaja napisy menu jak sie zagra ale to kazdy ma)

Opublikowano

Witam mam na laptopie windows 7 i jak pobieram jakie kolwiek hacki to mi nie działają. Chyba mam ten sam problem co tamta osoba sdsds czy jakos tak. Moj brat ma windows xp i na komputerze mi działa. Jeśli chodzi o tego netforka czy jakoś tak to może ktoś dać linka do niego i bez wirusów ??

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No recoil jest jak i wepon Range uruchamiasz ta opcje razem z SuperBullets.

logoy.jpg

Opublikowano

Jak ten fly hack wlonczyc on nie dziala wlanczam speed hacka i fly to on ino robi super jumpa i potem mnie zabija jak wlanczam samego fly hacka klikam spacje i nic .. to co mam zrobic zeby byl fly hack ??? prosze odpowidzieć szybko pls

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi tak samo chciałem se pograć na hacku ale jak wchodze na rooma to pochwili mnie ca sie wyłancza chyba już detected.Co zrobić aby tak nie było?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Opportunist ma racje był update ale nie Combat amsa lecz Hack Shield'a. Nowa wersja wkrótce.

logoy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...