Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Pare Pytan Do Graczy Z Wysokim Lvl'Em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałbym was powitać gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum :).Miałem małą przerwę z 4story(nie grałem 3 miesiące) i stąd moje pytania.A więc czy sprzedaż jednodniowych koni nadal jest opłacalna?Gdy kończyłem grę taki koń był warty 300s.Czy ta cena się jakoś zwiększyła/zmniejszyła?Czy dzięki sprzedaży tych koni dam rade kupić lepsze eq na moją postać?

Oto moja postać:

http://www.4story.pl/lexicon/charinfo/Milonkii/1

Macie jakieś pomysły co zrobić bym bez problemu zrobił czasoprzestrzeń na 49 poziom.Proszę o pomoc i z góry dziękuje.Najlepsze odpowiedzi będą nagradzane plusikami.

Opublikowano

Myślę, hmm co ja myślę ?

Że się nie opłaca teraz sprzedawać koni, bo 1-dniowe staniały .

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czemu akurat achcesz zarabiac na konikach :D

moj sposob jest calkiem inny :) ide do poczatkowej wioski i kupuje od lov lvl jakies rzeczy np monety po pare s a sprzedaje np za 20s

i tak sie handel kreci a czasem cos na licycie jak widze taniej to kupie i sellne nawet o 300s drozej i w ciagu miecha zrobilem cale eq pvp +17 tylko lagi mi brak :O

Opublikowano

Powinienes dac rade samemu, zakup troszke potkow na defa, hp etc.

A jezeli to nie wystarczy to popros jakiegos kolege/kolezanke z gildii z wiekszym lub tym samym lvl co Ty.

Pozdrawiam Neis.

"Ważne jest, by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Kontemplując tajemnice wieczności, życia i cudownej struktury rzeczywistości, nie można uniknąć lęku. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości."

A. Einstein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konie są dzisiaj nic nie warte, lepiej rób czasoprzestrzeń i sellaj itemy.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Panowi i panię, proszę trzymać się tematu jakim są pytania autora.

A czity są w odpowiednim subforum.

Nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...